Comunicació personal

font: Redacció Tinet

publicat: 01-04-2008


Pidgin (Gaim)

Publicat: 18-02-2013 Imatge notícia Conegut anteriorment com Gaim, Pidgin és un programa de missatgeria instantània multiplataforma i compatible amb múltiples xarxes, com MSN Messenger i Yahoo!, amb les quals pot funcionar a la vegada. També ens permet connectar-nos a sessions de xat IRC i ens dóna la possibilitat de personalitzar-lo mitjançant afegitons.

Skype

Publicat: 05-09-2011 Imatge notícia Gràcies a aquest programa podrem realitzar trucades gratis des del nostre equip a altres persones que tenen Skype i trucades econòmiques a telèfons fixos i mòbils de tot el món. Podrem parlar fins amb nou usuaris a la vegada i xatejar fins amb cent amics, fer videotrucades de franc...

Windows Live Messenger

Publicat: 02-07-2009 Imatge notícia Aplicació de missatgeria instantània de Microsoft per a Windows i, també, per a Mac. És necessari tenir un compte registrat. Això ens permetrà intercanviar missatges, trucar de PC a PC, trucar a un telèfon, comunicar-nos a través de la nostra webcam, enviar fitxers, jugar amb els nostres amics en línia...

Yahoo! Messenger

Publicat: 12-11-2008 Imatge notícia Programa de missatgeria instantània i trucades IP del conegut portal Yahoo! Amb ell podrem xatejar amb els nostres amics, enviar-nos fitxers (de fins a 2 GB), comunicar-nos a través de la webcam, trucar-nos a través del Messenger o bé fer trucades barates a telèfons fixos o mòbils de tot el món.

AIM

Publicat: 03-04-2008 Imatge notícia Programa de missatgeria instantània d'AOL coneguda normalment com Instant Messenger. Després de Windows Live! Messenger i de Yahoo, és el client de missatgeria més utilitzat. La principal diferència rau en la integració de RSS amb xarxes socials, permeten informar als teus amics quan actualitzes el contingut al YouTube, Flickr...

ICQ

Publicat: 03-04-2008 Imatge notícia Servei de missatgeria instantània. Fou el primer de les seves carcaterístiques a ser àmpliament utilitzat a Internet. Amb ell és possible xatejar i enviar missatges instantanis a altres usuaris connectats a la xarxa d'ICQ. L'aplicació també permet enviar arxius, trucades de veu i videoconferències.

Google Talk

Publicat: 03-04-2008 Imatge notícia Aquesta és la proposta de Google per la missatgeria instantània. L'aplicació funciona mitjançant la instal.lació directa al nostre ordinador, o bé mitjançant directament a versió web. Ens permet enviar-nos missatges instantanis, trucar-nos de PC a PC i, a més, incorpora notificacions de correu de Gmail.

Solar IRC

Publicat: 03-04-2008 Imatge notícia Programa amb el qual ens podrem connectar als milers de xarxes d'IRC (Internet Relay Chat). Té una interfície senzilla i pràctica que és molt fàcil de configurar. Ens permet obrir vàries sessions de xat a la vegada i té diversos complements exclusius com SolarDibChat (dos usuaris poden dibuixar mentre xategen).