Tags relacionats...

webeditor_web

Editors web

font: Redacció Tinet

publicat: 02-04-2008


SeaMonkey

Publicat: 03-09-2012 Imatge notícia Aquesta és la suite d'aplicació d'internet "tot en un" anteriorment coneguda com la "Suite d'Aplicació Mozilla". Conté un navegador web, un gestor de correu i un client de grups de discussió, un editor d'HTML, eines de desenvolupament de webs i un client de xerrada d'IRC en un paquet de programes senzill i únic.

Kompozer (Nvu)

Publicat: 07-08-2008 Imatge notícia Aquesta aplicació està dissenyada per ser extremadament fàcil d'utilitzar, sent ideal per als usuaris informàtics no tècnics que vulguin crear un lloc web atractiu sense necessitat de saber HTML o codificació de webs. Inclou funcionalitats que podem trobar als grans programes d'edició, com FrontPage o Dreamweaver.

Notepad++

Publicat: 18-04-2008 Imatge notícia Aquest és un simple editor de codi font lliure que suporta diversos llenguatges de programació i funciona sota l'entorn MS Windows. Està basat en el component d'edició Scintilla (un component d'edició molt potent) i escrit en C++ (això assegura una velocitat d'execució ràpida i una mida del programa més petita).