Tags relacionats...

navegadorinternetexplorador

Navegadors

font: Redacció Tinet

publicat: 02-04-2008


CCleaner

Publicat: 27-03-2013 Imatge notícia Aplicació que elimina del nostre ordinador tots aquells arxius temporals innecessaris (que no permeten a Windows anar més ràpid). A més, també esborra tots els rastres de la nostra navegació per la Xarxa. D'aquesta manera optimitzarem l'espai del disc dur i salvaguardarem la nostra privacitat.

SeaMonkey

Publicat: 03-09-2012 Imatge notícia Aquesta és la suite d'aplicació d'internet "tot en un" anteriorment coneguda com la "Suite d'Aplicació Mozilla". Conté un navegador web, un gestor de correu i un client de grups de discussió, un editor d'HTML, eines de desenvolupament de webs i un client de xerrada d'IRC en un paquet de programes senzill i únic.

Mozilla Firefox

Publicat: 25-11-2011 Imatge notícia Aquest programa de la casa Mozilla ens ofereix la possibilitat de navegar amb rapidesa per Internet amb seguretat i fàcilment. Gràcies a les seves múltiples extensions útils, podrem crear el navegador al nostre gust per moure'ns per la Xarxa amb la màxima comoditat. Inclou una barra de cerca en la interfície.

Adobe Flash Player i Shockwave

Publicat: 05-09-2011 Imatge notícia Aquestes són unes extensions o controladores del teu navegador que et permeten gaudir d'experiències més expressives i atractives de la Web. Són imprescindibles, en molts casos, tenir-les instal.lades per poder visualitzar correctament part o tot el contingut d'una pàgina, especialment quan són interactives i multimèdia.

Internet Explorer

Publicat: 15-03-2011 Imatge notícia És el navegador més conegut del mercat, ja que ens ve inclòs dins el paquet de Windows, el sistema operatiu més utilitzat. És una aplicació completa, i millorada respecte versions anteriors. S'hi han incorporat la noves opcions que milloren la navegabilitat (acceleradors) i s'ha creat una nova estructura més segura.

Opera

Publicat: 06-07-2010 Imatge notícia Ràpid navegador web, des de la seva versió 8.5 és gratuït i sense publicitat. Fou el primer, l'any 2000, a incloure la navegació per pestanyes. Entre les seves múltiples característiques hi podem trobar un gestor de descàrregues BitTorrent integrat o la possibilitat de guardar notes de les pàgines que visitem.

Safari

Publicat: 08-06-2010 Imatge notícia Aquest navegador de la casa Apple destaca per la seva gran rapidesa a l'hora de visualitzar les pàgines web, gràcies a la seva velocitat en llegir i interpretar el codi. Presenta una interfície elegant i senzilla a la vegada, supeditada al contingut de la web i no pas al propi navegador. Té la possibilitat d'agregar afegitons.

Songbird

Publicat: 08-06-2010 Imatge notícia Aquesta aplicació de Mozilla compleix les característiques de reproductor i navegador a la vegada, seria una barreja entre Firefox i iTunes. Quan naveguem per la Xarxa i visitem webs que continguin arxius musicals, el reproductor ens els baixarà automàticament a l'ordinador i ens els classificarà per autor i disc.

Google Chrome

Publicat: 26-05-2010 Imatge notícia Aquest és el navegador del gegant d'Internet Google. Destaca per la seva senzillesa, rapidesa, seguretat i disseny minimalista. Podrem realitzar cerques des de la mateixa barra d'adreces, accedir ràpidament als webs que més visitem o, fins i tot, navegar d'incògnit per si no volem guardar el nostre historial de navegació.

Silverlight (Moonlight)

Publicat: 19-04-2010 Imatge notícia Aquesta és una aplicació similar a Adobe Falsh Player que ens permet que el nostre navegador llegeixi i interpreti gràfics, animacions... creades amb software de Microsoft. La voluntat de l'empresa del Windows és fer sombra a Flash/ActionScript i posicionar-se dins del mercat de les animacions web.