Reproductors multimèdia

font: Redacció Tinet

publicat: 02-04-2008


VLC Media Player

Publicat: 24-02-2012 Imatge notícia Aquest és un popular reproductor multimèdia lliure, conegut per la seva capacitat de llegir quasi tot. Per molts usuaris, VLC (inicialment VideoLAN Client) és el reproductor de reserva per aquells fitxers que els reproductors més estàndards no obren o llegeixen malament (sobretot, per falta de còdecs).

Winamp

Publicat: 08-07-2010 Imatge notícia Un dels principals reproductors de música que es va fer famós gràcies a la seva interfície simple i fàcil d'utilitzar (i que permet la seva persenolització mitjançant caràtules). Reprodueix la majoria dels formats de fitxers multimèdia (sempre que tinguem instal.lats els corresponents còdecs).

Songbird

Publicat: 08-06-2010 Imatge notícia Aquesta aplicació de Mozilla compleix les característiques de reproductor i navegador a la vegada, seria una barreja entre Firefox i iTunes. Quan naveguem per la Xarxa i visitem webs que continguin arxius musicals, el reproductor ens els baixarà automàticament a l'ordinador i ens els classificarà per autor i disc.

Miro

Publicat: 25-05-2010 Imatge notícia Aquesta aplicació, similar als sistemes de podcast d'àudio, et permet configurar la teva "pròpia televisió a mida". Amb Miro pots subscriure't a canals de televisió i d'Internet, baixar-te vídeos de YouTube o mitjançant el sistema BitTorrent. Segueix, quan vulguis, la teva sèrie o programa preferit.

iTunes

Publicat: 17-02-2009 Imatge notícia Aquest és el reproductor multimèdia gratuït de la companyia Apple. ITunes ens permet escoltar música i veure videos, organitzar els nostres fitxers en llistres de reproducció, comprar música... Però, una de les característiques que li dóna més personalitat és la possibilitat de subscriure's en sistema podcast d'audio i vídeo.

DivX

Publicat: 08-01-2009 Imatge notícia Aplicació que reprodueix videos DivX, un format que aconsegueix reduir pel.lícules llargues en fitxers petits. Aquest reproductor també el podem trobar en format web per poder visualitzar els films DivX directament des de la xarxa sense necessitar de baixar-los al nostre ordinador.

RealPlayer

Publicat: 10-06-2008 Imatge notícia Popular reproductor de música i vídeo que llegeix els principals formats coneguts. A més, amb les últimes versions inclou la possibilitat de baixar-se fàcilment al nostre disc dur música i pel.lícules que podem trobar mentre naveguem per la xarxa, mitjançant un botó que ens apareix a la vora de la controladora web de l'arxiu.

Xvid

Publicat: 03-04-2008 Imatge notícia Aquest còdec ens permetrà codificar (i descodificar) les nostres pel.licules en format Xvid perquè ocupin menys espai en el nostre disc dur, sense allunyar-se gaire de la qualitat original. A més, amb la seva instal.lació podrem veure tots els fitxers en aquest format a través del nostre reproductor habitual.

Microsoft DirectX

Publicat: 03-04-2008 Imatge notícia Llibreria de controladores de Microsoft que serveix per millorar les prestacons de so i imatge de Windows. Sense aquest complement, les reproduccions multimèdia i els videojocs deixerien molt que destitjar. Actualitza aquest complement per treure el màxim rendiment del teu PC i poder gaudir al màxim.

Windows Media Player

Publicat: 03-04-2008 Imatge notícia És el reproductor més utilitzat dins la plataforma Windows. Llegeix els principals formats de vídeo i àudio disponibles en l'actualitat. Ens permet emmagatzemar vídeo, imatges i TV grabada. A més, incorpora la possibilitat de gaudir de la nostra biblioteca multimèdia a distància, lluny del nostre PC.