Ofimàtica

font: Redacció Tinet

publicat: 02-04-2008


LibreOffice

Publicat: 26-08-2013 Imatge notícia Paquet d'oficina lliure i gratuït, bifurcació d'OpenOffice.org (Oracle), que conté un mòdul de processament de textos, full de càlcul, gràfics vectorials, edició HTML i presentacions. Quant a la seva funcionalitat i operativitat, es pot comparar perfectament amb tots els altres paquets ofimàtics coneguts i el podem considerar com una alternativa real a aquests.

CCleaner

Publicat: 27-03-2013 Imatge notícia Aplicació que elimina del nostre ordinador tots aquells arxius temporals innecessaris (que no permeten a Windows anar més ràpid). A més, també esborra tots els rastres de la nostra navegació per la Xarxa. D'aquesta manera optimitzarem l'espai del disc dur i salvaguardarem la nostra privacitat.

PDFCreator

Publicat: 08-03-2011 Imatge notícia Eina gratuïta per a crear arxius PDF des de gairebé qualsevol aplicació de Windows, en totes amb les quals es pot imprimir. L'aplicació ens permet enviar fàcilment per correu electrònic els arxius que creem i, també, xifrar-los i protegir-los de ser oberts, impresos. A més, podrem unir diversos arxius en un sol PDF.

PDF reDirect

Publicat: 08-03-2011 Imatge notícia Aplicació que ens permet crear fàcilment documents PDF a partir de qualsevol programa de Windows que permeti imprimir normalment. El funcionament és senzill, quan anem a imprimir només haurem de canviar la impressora que tinguem per la de PDF reDirect i ja ho tindrem! No inclou publicitat ni marques d'aigua.

MyPDFConverter

Publicat: 08-03-2011 Imatge notícia Software gratuït que ens permet convertir a PDF qualsevol document imprimible  d'una forma ràpida i senzilla. Documents de text, presentacions de diapositives, pàgines web, correus electrònics, fotografies... Funciona com una impressora virtual en el nostre ordinador.

OpenOffice.org

Publicat: 07-02-2011 Imatge notícia Paquet d'oficina de programari lliure i gratuït que conté un mòdul de processament de textos, full de càlcul, gràfics vectorials, edició HTML i presentacions. Quant a la seva funcionalitat i operativitat, es pot comparar perfectament amb tots els altres paquets ofimàtics coneguts i el podem considerar com una alternativa real a aquests.

Foxit PDF Reader

Publicat: 05-07-2010 Imatge notícia Visor de documents PDF amb una grandària increïblement petita que el fa extremadament lleuger a l'hora d'obrir documents. Un dels seus avantages és que ens permetrà fer anotacions sobre mateix dels documents que visualitzem. A més, ens ofereix la possibilitat de transformar els arxius PDF en simples arxius de text.

AbiWord

Publicat: 16-04-2010 Imatge notícia Programa de processament de text lliure, similar a Microsoft Word. Actualment és l'editor de textos oficial de l'entorn gràfic GNOME. L'aplicació és caracteritza per la senzillesa de la seva interfície i els baixos requeriments tècnics que permeten utilitzar-lo en equips considerats obsolets.

Synkron

Publicat: 14-04-2010 Imatge notícia Aquesta és una eina gratuïta que ens permetrà sincronitzar carpetes del nostre ordinador i aquestes mateixes amb carpetes d'altres dispositius com llapis de memòria, discs durs externs, altres ordinadors... Synkron també ens pot ser molt útil alhora de fer còpies de seguretat dels nostres fitxers.

Google Docs

Publicat: 13-04-2010 Imatge notícia Google ens ofereix la possibilitat de crear, importar, editar i carregar de forma ràpida documents, fulls de càlcul i presentacions. Hi podrem accedir i editar des de qualsevol lloc, només necessitem un navegador web. A més, podrem convidar altres usuaris a veure els nostres arxius i modificar-los junts al mateix temps.