Tags relacionats...

utilitatsprogramari

Utilitats

font: Redacció Tinet

publicat: 14-04-2008


Catalanitzador

Publicat: 27-03-2013 Imatge notícia Amb aquesta aplicació permet simplificar la catalanització de qualsevol sistema Microsoft Windows aplicant automàticament els canvis de configuració, paquets de llengua i correctors ortogràfics necessaris per tal que l'usuari pugui treballar en català. A més d'instal·lar paquets oficials, el programa defineix el català com a llengua del sistema.

CCleaner

Publicat: 27-03-2013 Imatge notícia Aplicació que elimina del nostre ordinador tots aquells arxius temporals innecessaris (que no permeten a Windows anar més ràpid). A més, també esborra tots els rastres de la nostra navegació per la Xarxa. D'aquesta manera optimitzarem l'espai del disc dur i salvaguardarem la nostra privacitat.

VirtualBox

Publicat: 19-03-2013 Imatge notícia Fantàstica eina que permet als seus usuaris arrencar i fer funcionar un sistema operatiu dins un altre de diferent, com si es tractés d'una aplicació més dins del sistema operatiu amfitrió. VirtualBox virtualitza en una finestra un sistema operatiu secundari com si s'accedís a una altra màquina.

Google SketchUp

Publicat: 18-03-2013 Imatge notícia Eina increïblement senzilla i a la vegada extremadament potent que permet crear, veure i modificar idees en 3D de manera ràpida i senzilla. L'aplicació ha estat dissenyada per a combinar l'elegància i espontaneïtat del dibuix a llapis, amb la velocitat i flexibilitat dels mitjans digitals actuals.

CDBurnerXP

Publicat: 26-02-2013 Imatge notícia Aquesta és una aplicació de franc per a grabar CD i DVD, fins i tot discs Blu-Ray i HD-DVD. També inclou una funció per a gravar i crear ISOs, així com una interfície multillenguatge. Tot el món, empreses incloses, pot utilitzar-lo sense cap cost. Suporta la tecnologia "burn-proof" i és compatible amb ISO9660 i Joliet.

PDFCreator

Publicat: 08-03-2011 Imatge notícia Eina gratuïta per a crear arxius PDF des de gairebé qualsevol aplicació de Windows, en totes amb les quals es pot imprimir. L'aplicació ens permet enviar fàcilment per correu electrònic els arxius que creem i, també, xifrar-los i protegir-los de ser oberts, impresos. A més, podrem unir diversos arxius en un sol PDF.

PDF reDirect

Publicat: 08-03-2011 Imatge notícia Aplicació que ens permet crear fàcilment documents PDF a partir de qualsevol programa de Windows que permeti imprimir normalment. El funcionament és senzill, quan anem a imprimir només haurem de canviar la impressora que tinguem per la de PDF reDirect i ja ho tindrem! No inclou publicitat ni marques d'aigua.

MyPDFConverter

Publicat: 08-03-2011 Imatge notícia Software gratuït que ens permet convertir a PDF qualsevol document imprimible  d'una forma ràpida i senzilla. Documents de text, presentacions de diapositives, pàgines web, correus electrònics, fotografies... Funciona com una impressora virtual en el nostre ordinador.

Synkron

Publicat: 14-04-2010 Imatge notícia Aquesta és una eina gratuïta que ens permetrà sincronitzar carpetes del nostre ordinador i aquestes mateixes amb carpetes d'altres dispositius com llapis de memòria, discs durs externs, altres ordinadors... Synkron també ens pot ser molt útil alhora de fer còpies de seguretat dels nostres fitxers.

Sweet Home 3D

Publicat: 12-04-2010 Imatge notícia Aquests és una aplicació lliure de disseny d'interiors que ens ajudarà a col.locar els nostres mobles sobre un plànol d'una casa en 2D, podent visualitzar els resultats amb una vista prèvia en 3D. Disposa de 75 tipus de mobles però es poden importar altres. El programa és fàcil de manejar i compta amb una completa ajuda.