Aplicacions en línia

font: Redacció Tinet

publicat: 15-04-2008

Crea, modifica i gestiona els teus arxius sense necessitat de tenir programari relacionat instal.lat a l'ordinador.


EyeOS

Publicat: 21-07-2011 Imatge notícia Aquest és un escriptori virtual personal accessible des de qualsevol lloc amb un ordinador connectat a Internet. Des del navegador podrem accedir a tots els nostres documents, modificar-ne i crear-ne de nous; navegar; consultar el correu... podrem fer les coses més habituals en un ordinador personal sense necessitat de tenir-ne un.

Autodesk Homestyler

Publicat: 19-04-2010 Imatge notícia Fantàstica utilitat en línia per planificar i dissenyar els nostres projectes d'interiorisme. Amb Homestyler podrem veure els plànols i dissenys d'interior en 2D i 3D i experimentar amb diferents estils. A més, tenim l'opció de desar els nostres dissenys i, també, de compartir-los amb els nostres amics.

Photoshop.com

Publicat: 19-04-2010 Imatge notícia Versió gratuïta i en línia del conegut programa d'edició fotogràfica Adobe Photoshop. Tot i que es tracta d'una versió simple, aquesta funciona sota qualsevol navegador i sistema operatiu. Incorpora també les funcions pròpies dels editors d'imatge en línia com la possibilitat d'emmagatzemar les fotografies i compartir-les amb altres usuaris.

Google Docs

Publicat: 13-04-2010 Imatge notícia Google ens ofereix la possibilitat de crear, importar, editar i carregar de forma ràpida documents, fulls de càlcul i presentacions. Hi podrem accedir i editar des de qualsevol lloc, només necessitem un navegador web. A més, podrem convidar altres usuaris a veure els nostres arxius i modificar-los junts al mateix temps.

BitDefender Online Scanner

Publicat: 24-03-2010 Imatge notícia Antivirus i antispyware accessible des del navegador, ens analitzarà i ens netejarà automàticament la memòria del sistema, arxius i la resta d'unitats. BitDefender Online Scanner té l'avantatge que pot ser utilitzat sense necessitat de desinstal.lar l'anti-virus que tinguem permanentment al nostre ordinador.

PDF Converter

Publicat: 16-04-2008 Imatge notícia Fantàstica utilitat per imprimir en PDF documents de MS Office i OpenOffice.org, arxius d'imatge i pàgines web sense necessitat de tenir instal.lat cap programa específic per fer-ho. Molt útil quan ens trobem en un cibercafè o utilitzem un ordinador que no és nostre i no disposem d'un convertidor a PDF.

Picnik

Publicat: 15-04-2008 Imatge notícia Aquesta aplicació ens ofereix la possibilitat d'editar les nostres fotografies directament des d'Internet sense necessitat de programari d'edició d'imatges instal.lat al nostres ordinador. Podrem corregir fotos subexposades, treure els ulls vermells i aplicar efectes fàcilment des del navegador.