Editors de vídeo i àudio

font: Redacció Tinet

publicat: 13-10-2009


Format Factory

Publicat: 05-07-2010 Imatge notícia Aplicació multifuncional que permet convertir els nostres arxius de vídeo, àudio i imatge a altres formats de la seva categoria. També ripeja DVD a arxiu de vídeo i CD de música a arxiu d'àudio. Format Factory també ens serveix per adaptar els nostres arxius multimèdia per als nostres dispositius mòbils.

Miro Video Converter

Publicat: 25-05-2010 Imatge notícia Senzill programa, amb el segell de confiança de Miro, amb el qual podràs transformar els teus vídeos als principals formats per a webs i dispositius mòbils. A més a més, pots extreure l'àudio de vídeos i guardar-lo en format MP3. Miro Video Converter ha estat la primera aplicació en permetre la conversió a WebM (VP8).

Blender

Publicat: 08-03-2010 Imatge notícia Fantàstica suite multiplataforma per a la creació de contingut en 3D. És una alternativa potent i interessant per al modelatge i l'animació en tres dimensions. Incorpora característiques com la selecció de mode de llum, esquelets, detecció de col.lisions, frames clau... També permet crear videojocs.

SuperDVD Video Editor Free

Publicat: 13-10-2009 Imatge notícia Aquesta aplicació, en la seva versió gratuïta, és un dels pocs editors de vídeo complerts i, a la vegada, de franc que podem trobar-nos actualment. Tot i no anar destinat a l'edició professional, amb ell podrem des de capturar vídeo, afegir efectes, treballar amb àudio o crear DVD amb menús.

Windows Live Movie Maker

Publicat: 13-10-2009 Imatge notícia Fantàstica eina per a l'edició ràpida i senzilla de pel.licules de vídeo. Amb Movie Maker podem crear espectaculars presentacions de fotografies i vídeos amb només uns quants clics. També podrem afegir música, retallar els clips de vídeo, programar transicions, afegir títols i crèdits i guardar-ho tot en un DVD.

VirtualDub

Publicat: 13-10-2009 Imatge notícia Instrument de codi obert per a capturar vídeo i processar-lo. Disposa de funcions molt avançades i de l'opció d'instal.lar afegitons per agregar diferents tècniques de processament de vídeo. Amb VirtualDub podrem treballar amb qualsevol fitxer .AVI, independentment del còdex que utilitzi sempre i quan el tinguem instal.lat en el PC.

Koyote Free Video Converter

Publicat: 07-04-2009 Imatge notícia Vols convertir els teus vídeos en un altre format però no saps com fer-ho? Aquest convertidor gratuït t'ho posa fàcil! Tens múltiples possibilitats ja que accepta i transforma a la majoria de formats coneguts: VCD, VOB (DVD), AVI, MP4, iPod, PSP, MOV, MPEG, QuickTime...

CamStudio

Publicat: 02-04-2009 Imatge notícia Aquesta és una fantàstica eina que ens permet capturar del nostre escriptori, ja sigui parcialment o total, qualsevol tipus de vídeo, amb la possibilitat d'agregar-li àudio simultàniament. CamStudio ens pot ser molt útil si volem crear videotutorials o guardar-nos aquells vídeos de la Web privats de descàrrega.

Xvid

Publicat: 03-04-2008 Imatge notícia Aquest còdec ens permetrà codificar (i descodificar) les nostres pel.licules en format Xvid perquè ocupin menys espai en el nostre disc dur, sense allunyar-se gaire de la qualitat original. A més, amb la seva instal.lació podrem veure tots els fitxers en aquest format a través del nostre reproductor habitual.

Audacity

Publicat: 03-04-2008 Imatge notícia Aquesta aplicació és un instrument que ens permet gravar, editar i manipular arxius de so digital en diversos formats. A més de crear les nostres pròpies gravacions a partir d'arxius individuals, afegint múltiples efectes, podem importar arxius d'àudio en format WAV, MP3, AIFF, AU... i molts més.