e-Books

font: Redacció Tinet

publicat: 08-02-2010

Calibre

Publicat: 27-08-2013 Imatge notícia Aquest és una de les eines per a la publicació electrònica que ens permet transformar qualsevol fitxer .ODT (OpenDocument) o .PDF, entre altres formats, a un fitxer .ePUB (o altres formats propietaris com .AZM). Amb Calibre podrem especificar la informació editorial del document i disposar d'una biblioteca digital en el nostre ordinador.

Adobe Digital Editions

Publicat: 05-03-2012 Imatge notícia Lector de llibres electrònics en els formats estàndards ePUB i PDF. També disposa de la funció de biblioteca personal, ja que l'usuari pot organitzar els seus llibres per títol, autor o editor, per exemple. A més, en tots els llibres inclosos en la biblioteca l'usuari podrà incorporar marcadors i notes per veure-les en una lectura posterior.

Sigil

Publicat: 02-03-2012 Imatge notícia Senzill editor per a la publicació electrònica mitjançant el format estàndard internacional ePUB (electronc publication) que utilitzen empreses com Google, Adobe i Apple. Sigil utilitza un simple editor de text WYSIWYG que ens permet treballar amb facilitat l'edició dels nostres llibres electrònics i poder-hi afegir imatges.

Mobipocket Creator

Publicat: 08-02-2010 Imatge notícia Eina per a la publicació electrònica per a lectors d'ebooks i altres dispositius electrònics com ordinadors i dispositius electrònics compatibles. Podrem transformar els nostres documents en PDF, Word i HTML en fitxers .PRC (format propietari similar a l'ePUB) aptes per a molts dispositius de lectura electrònica.