ensenyament

Cerca pel tag 'ensenyament'

Conservatori de Música de Tarragona

Publicat: 14-05-2007 Pàgina conservatori

Complex Educatiu de Tarragona

Publicat: 14-05-2007

"Quan la Xina s'acabi de despertar, esgotarà els recursos de la Terra"

Publicat: 30-11-2006 El professor José Luís Domingo és catedràtic de Toxicologia de la URV de Tarragona. Lidera un equip que estudia els efectes de la contaminació sobre la salut pública. Ho està fent amb la incineradora de residus especials de Constantí des del 1997 i, des d'un punt de vista més general, amb el marisc. És impulsor del Manifest de la Masó, una iniciativa impulsada fa uns anys des de l'Ajuntament d'aquesta població que pretén analitzar les conseqüències de la indústria petroquímica per a la població. De moment, el projecte està paral.litzat.

Gustau Biada: "El TINETcongrés ha estat un fructífer punt de trobada en el desè aniversari"

Publicat: 30-11-2005 TINET celebra enguany el seu desè aniversari. Durant els darrers 10 anys, els usuaris han fet seva aquesta xarxa ciutadana, l'han fet crèixer i madurar i l'han convertit en una referència obligada al món. L'Organisme Autònom per a la Societat de la Informació, OASI, ha volgut celebrar aquesta fita amb una iniciativa adreçada a tots els tinetaires i tots els ciutadans en general: el TINETcongrés de les xarxes ciutadanes. L'esdeveniment va començar el passat 21 d'octubre amb una primera jornada al Palau de Congressos de Tarragona i va acabar dissabte, 5 de novembre, amb la darrera de les tres sessions programades. Segons el president d'OASI, Gustau Biada, "ha estat un fructífer punt de trobada dels ciutadans que han pogut compartir coneixements i reflexions entorn el fenomen de les xarxes ciutadanes i altres aspectes relacionats amb Internet".

La Escuela frente a la Cultura Digital

Publicat: 04-12-2003

La problemática que afrontan las escuelas en tiempos en los que han perdido todo atisbo de referencialidad al no haber sabido adecuarse -entre otras cosas- al ritmo de las mutaciones que la cultura audiovisual ha ido imponiendo y adoptando.

<< Pàgina anterior |