benifallet

Cerca pel tag 'benifallet'

Balneari de Cardó

Publicat: 09-06-2010 La silueta escarpada del balneari de Cardó, situat sobre el barranc de Sallent és el que més sorprèn a qui visita aquest lloc. El seu origen data del 1605, quan es va fundar en el lloc un convent i una ermita pel carmelita Pere Pau Revull. Establint-se la comunitat en 1617. Ja el 1835 l'exclaustració del 1835 va fer que els carmelites abandonessin el lloc.

La Vall de Cardó

Publicat: 09-06-2010 El massís de Cardó està integrat per les serres de Cardó i de Boix. La serra de Cardó és la més coneguda ja que s'hi troba la mítica vall de Cardó de gran bellesa paisatgística i amb un patrimoni històric i cultural força rellevant. Situat a les comarques de la Ribera d'Ebre i el Baix Ebre, aquest massís es troba inclòs dins de la Serralada Prelitoral Catalana. De fet, és el primer massís situat al nord de l'Ebre que el separa dels Ports.

Les Coves de Benifallet

Publicat: 27-01-2009 Benifallet afegeix noves sensacions als encants turístics dels pobles riberencs, on la presència de l'Ebre ja suposa l'existència de paisatges i sentiments únics. El visitant descobreix la força i la bellesa de la Natura, on l'aigua i la pedra han creat una altra natura.

Benifallet

Publicat: 24-11-2008 Benifallet