europa

Cerca pel tag 'europa'

La veu de la llibertat

Publicat: 10-02-2014 [...]

El règim no es cansava de repetir les seves bones qualitats i intencions per millorar la situació en què ens trobàvem. I, la veritat, no s’albirava cap més alternativa de futur que paraules i més paraules, totes endebades.

Els joves, de casa a col·legi, i a l’inrevés. Els pares, de casa al treball, i a l’inrevés. I de treball, l’afortunat que en tingués. És a dir, l’avorriment elevat a la màxima potència.

I a tot això, esclata la notícia. Alemanya, després de cruspir-se Àustria, envaeix Polònia. I és tant l’èxit amb que ho porta a cap, que es llança contra els Països Baixos i, sense fre, s’endinsa cap a França. I en unes batalles llampec, arriba a les costes de la Bretanya i amenaça Anglaterra.


[...]


L'autor recomana acompanyar aquesta narració –com en un guió per a la ràdio– de la peça musical que se cita en el text.

European e-Skills Week

Publicat: 25-02-2010 La Comissió Europea organitza, de l'1 al 5 de març, la primera setmana dedicada a la formació i a les noves oportunitats laborals relacionades amb les TIC.

Safer Internet Day

Publicat: 10-02-2009

Reobre Europeana

Publicat: 30-01-2009 La biblioteca virtual multimèdia europea ha obert de nou després que, fa uns mesos, hagués de tancar per èxit.

Web del Parlament Europeu

Publicat: 05-12-2008 L'oficina de l'eurocambra a Barcelona estrena espai a Internet i dóna resposta a les demandes d'un web en català.

Pàgina web d'Amposta

Publicat: 24-11-2008

Amposta

Publicat: 24-11-2008 Amposta - Amposta, tot i ser una ciutat, té els encants d'un poble, amb les seves festes majors, la gastronomia, la tradició i la cultura. És un territori de gran valor ecològic. A més del tracte amb la seva gent, la tranquil·litat, els serveis i el comerç, ofereix magnífiques platges i la possibilitat de caçar, pescar i navegar en un entorn fluvial.

Europeana

Publicat: 20-11-2008 Biblioteca digital europea amb múltiples arxius multimèdia procedents d'arxius, museus i biblioteques de tota la Unió.

Parlament Europeu

Publicat: 25-09-2008

Pàgina següent >>