ofimatica

Cerca pel tag 'ofimatica'

LibreOffice

Publicat: 26-08-2013 Paquet d'oficina lliure i gratuït, bifurcació d'OpenOffice.org (Oracle), que conté un mòdul de processament de textos, full de càlcul, gràfics vectorials, edició HTML i presentacions. Quant a la seva funcionalitat i operativitat, es pot comparar perfectament amb tots els altres paquets ofimàtics coneguts i el podem considerar com una alternativa real a aquests.

EyeOS

Publicat: 21-07-2011 Aquest és un escriptori virtual personal accessible des de qualsevol lloc amb un ordinador connectat a Internet. Des del navegador podrem accedir a tots els nostres documents, modificar-ne i crear-ne de nous; navegar; consultar el correu... podrem fer les coses més habituals en un ordinador personal sense necessitat de tenir-ne un.

PDFCreator

Publicat: 08-03-2011 Eina gratuïta per a crear arxius PDF des de gairebé qualsevol aplicació de Windows, en totes amb les quals es pot imprimir. L'aplicació ens permet enviar fàcilment per correu electrònic els arxius que creem i, també, xifrar-los i protegir-los de ser oberts, impresos. A més, podrem unir diversos arxius en un sol PDF.

PDF reDirect

Publicat: 08-03-2011 Aplicació que ens permet crear fàcilment documents PDF a partir de qualsevol programa de Windows que permeti imprimir normalment. El funcionament és senzill, quan anem a imprimir només haurem de canviar la impressora que tinguem per la de PDF reDirect i ja ho tindrem! No inclou publicitat ni marques d'aigua.

MyPDFConverter

Publicat: 08-03-2011 Software gratuït que ens permet convertir a PDF qualsevol document imprimible  d'una forma ràpida i senzilla. Documents de text, presentacions de diapositives, pàgines web, correus electrònics, fotografies... Funciona com una impressora virtual en el nostre ordinador.

OpenOffice.org

Publicat: 07-02-2011 Paquet d'oficina de programari lliure i gratuït que conté un mòdul de processament de textos, full de càlcul, gràfics vectorials, edició HTML i presentacions. Quant a la seva funcionalitat i operativitat, es pot comparar perfectament amb tots els altres paquets ofimàtics coneguts i el podem considerar com una alternativa real a aquests.

Foxit PDF Reader

Publicat: 05-07-2010 Visor de documents PDF amb una grandària increïblement petita que el fa extremadament lleuger a l'hora d'obrir documents. Un dels seus avantages és que ens permetrà fer anotacions sobre mateix dels documents que visualitzem. A més, ens ofereix la possibilitat de transformar els arxius PDF en simples arxius de text.

Microsoft Essentials Security

Publicat: 18-05-2010 L'eina de Microsoft per a protegir el nostre ordinador personal amb sistema operatiu Windows. És un paquet de protecció bàsica en temps real que actua contra virus, espies i altres tipus de software maliciós. L'aplicació s'executa de forma silenciosa i eficient en segon pla, sense interrupcions ni temps d'espera llargs.

Comodo Internet Security

Publicat: 27-04-2010 Aquesta és una eina molt útil per protegir el nostre ordinador de programari maliciós i espia. Està compost per un antivirus i un tallafocs que poden instal.lar-se conjuntament o independentment. Tot i ser una protecció bàsica, ens ofereix la garantia a l'actualitzar-se diàriament de forma automàtica.

Synkron

Publicat: 14-04-2010 Aquesta és una eina gratuïta que ens permetrà sincronitzar carpetes del nostre ordinador i aquestes mateixes amb carpetes d'altres dispositius com llapis de memòria, discs durs externs, altres ordinadors... Synkron també ens pot ser molt útil alhora de fer còpies de seguretat dels nostres fitxers.

Pàgina següent >>