Participa amb nosaltres

ATENCIÓ: Aquest formulari NO ÉS PER DONAR-SE D'ALTA AL SERVEI DE CORREU DE TINET, si no que és l'alta al servei per a redactar i publicar continguts (actes, webs, enllaços,...) a Tinet, PER AQUELLS USUARIS QUE JA SIGUIN TINETAIRES. Si encara no ets usuari de Tinet, clica aquí.
Si vols enviar una informació sense estar registrat, o sense ser tinetaire, pots fer-ho a aquesta adreça de correu electrònic: redaccio@tinet.cat.
Un cop registrat, podràs entrar a la aplicació, a través del enllaç "Login", situat a la part superior dreta de la pàgina.

Dades usuari

Els camps marcats amb * són obligatoris.
Ajuda
Ajuda
Ajuda
Ajuda

Dades entitat (si és el cas)

Només cal que omplis aquests camps si vols enviar continguts en nom d'una entitat. Tots els camps marcats amb * són obligatoris. Informació important: Per enviar continguts en nom d'una organització (entitat, associació, ens públic...) és necessari el consentiment de la mateixa. Així el responsable legal d'aquesta ha d'omplir la declaració responsable que es troba en aquest formulari en format pdf (també el podeu trobar en format Microsoft Word o Open Office Writer) amb el segell de l'entitat i fer-lo arribar, bé de manera presencial al carrer Assalt, 12 (mapa), bé per fax al 977 224 517 o escanejat i enviat per correu electrònic a redaccio@tinet.cat. Un cop l'hagueu enviat ja podeu registrar-vos com a usuari, no és necessari esperar la confirmació.
 Ajuda
Ajuda
Ajuda
Ajuda
Ajuda

(màx. 255 caràct.)
Ajuda

Condicions del servei

Clicant Si vostè accepta les condicions de servei.
Accepta les condicions?
(un cop registrat, podràs entrar a la aplicació, a través del enllaç "Login", situat a la part superior dreta de la pàgina)