Posem en marxa el canal turisme.tinet.cat

Monestir de PobletBenvolgudes i benvolguts tinetaires,

Des de TINET hem posat en marxa un nou canal dedicat al turisme que ens permetrà a tots accedir de manera ràpida i senzilla als punts d'interès turístic de la demarcació. Podeu accedir a aquest canal a través del mateix portal de TINET, o bé directament amb l'adreça turisme.tinet.cat, tant des d'un ordinador com des d'un dispositiu de telefonia mòbil.

Turisme.tinet.cat està obert a la participació activa de tots vosaltres i, molt especialment també, dels propis ens locals del territori, amb l’objectiu que feu les vostres aportacions, incorporant informació i imatges sobre els emplaçaments que considereu interessants per als potencials visitants. Això permetrà una actualització constant de la informació que evitarà trobar referències, dades útils, horaris, etc., obsolets. D’aquesta manera, quan feu les vostres consultes, tindreu al vostre abast una base de coneixement actualitzada i eficaç.

Si esteu interessats a introduir nous punts d'interès sobre el vostre poble o ciutat, podeu consultar la Guia breu d'introducció de paratges d'interès. Us animem a participar-hi.

Ben cordialment,

Enric Brull Alabart
Director d'OASI

+info

Un gigabyte de correu electrònic
1gb
Des d'aquest mes de febrer tots els tinetaires han vist augmentada la capacitat de la seva bústia de correu electrònic fins als 1.000 megabytes. Això significa un augment del 33% després que el novembre de 2008 s'establís una capacitat de 750 MB. D'aquesta manera, els tinetaires podran rebre un volum més alt de missatges i podran emmagatzemar-los durant més temps. El correu de TINET és un servei gratuït i sense publicitat, que compta amb un eficient sistema d'antivirus i d'antispam (només al gener es van rebutjar 7.078 missatges amb virus i es van derivar més de 3.890.000 correus brossa). Gairebé 27.000 persones confien amb el correu electrònic de TINET.


Altres notícies
Una iniciativa per a promoure la participació ciutadana guanya el II Premi TINET de Projectes +info

OASI rep el certificat ISO 27001 sobre gestió de la seguretat de la informació +info
Que no torni i altres contes
La TINETbiblioteca ha incorporat recentment el llibre que recull el conte premiat en l’11è Premi de narrativa curta per Internet TINET (Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2007) i una selecció dels millors relats que s’hi van presentar.
Webfàcil professional
Coneixes el nou servei professional de hosting de domini amb Webfàcil? Amplia les possibilitats del teu Webfàcil associant-li un domini i dotant-lo de més espai i de fins a 5 adreces de correu electrònic corporatives. A més, a partir d'aquest mes, tots els usuaris de Webfàcil compten amb noves millores en els sistemes de navegació i de gestió de continguts. +info
Consultar texto en castellano.
Nota Legal LSSI

En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments d'OASI-TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.