Jornada PIMESTIC del Sector Comerç a Tarragona

Millora el teu negoci amb l'ús de les TIC

Benvolgudes i benvolguts tinetaires,

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació i el Centre d'Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM) de la Generalitat de Catalunya han organitzat, per aquest dimarts 24 de març de 2009, una jornada PIMESTIC a Tarragona. L'acte tindrà lloc a l'Hotel Ciutat de Tarragona (Plaça Imperial Tarraco), des de les 12.00 fins a les 16.00 h.

Aquesta jornada, adreçada a responsables de petites i mitjanes empreses i a emprenedors, pretén explicar els avantatges d'implantar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en el negoci a través d'exemples reals i a partir d'un format innovador i participatiu, per tal que els assistents puguin intercanviar informació i exposar dubtes.

Així mateix, durant el transcurs de la jornada es donarà a conèixer el servei d'orientació de les pimes i l'aplicació informàtica EINES TIC en l'ús de les tecnologies digitals, i s'oferirà informació dels ajuts i les vies de finançament de les quals es poden beneficiar els comerços per poder ser més competitius. A més, tots els assistents rebran material divulgatiu d'interès per al seu negoci.

Si esteu interessats a assistir-hi, és imprescindible que ompliu el formulari d'inscripció o bé truqueu per telèfon al 902 20 66 20. La jornada és gratuïta i les places són limitades i s'assignaran per rigorós ordre d'inscripció.

Us animem a participar-hi i treure'n profit per la vostra empresa.

Ben cordialment,

Enric Brull Alabart
Director d'OASI

+info


Nota Legal LSSI
En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments d'OASI-TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.