El 17 de maig celebrem el Dia d'Internet

Benvolgudes i benvolguts tinetaires,

El proper diumenge, 17 de maig, se celebra arreu el Dia Mundial d'Internet amb la intenció de donar a conèixer als ciutadans els 17 de maig - Dia d'Internetbeneficis i les possibilitats que ens ofereixen les noves tecnologies per millorar el nostre dia a dia.

Un any més, des d'OASI ens afegim a la celebració i col·laborem amb l'Ajuntament de Tarragona en els actes organitzats a la Plaça de la Font. Ho farem de diverses maneres: donant suport a la infraestructura tècnica, amb la cessió d'ordinadors portàtils; oferint dues sessions formatives gratuïtes sobre Webfàcil, a les 11 del matí i a les 5 de la tarda, i projectant durant tot el dia a l'entrada de l'Ajuntament els vídeos del "Clica", el programa televisiu divulgatiu sobre Internet dirigit per TINET.

A més, entre el grapat d'activitats programades per l'ocasió a la ciutat, destaca enguany el primer concurs de fotografia digital "Dia d'Internet" on, gràcies a l'ús de les mateixes noves tecnologies, és molt fàcil participar.

Així, doncs, us animem a participar-hi activament, en aquests actes com en els que es realitzen pel mateix motiu a la resta de la demarcació. I per a les persones que ens visitin a la carpa de la Plaça de la Font de Tarragona aquest diumenge, els obsequiarem amb una catifa de ratolí de Napi -unitats limitades-. 

Ben cordialment,

Enric Brull Alabart
Director d'OASI

+info

Els continguts de TINET, ara sota una llicència Creative Commons
Alguns drets reservats
Recentment OASI ha implementat una llicència
Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada (by-nc-nd) 3.0 Espanya" de Creative Commons  als articles publicats, i que es publiquin a partir d'ara, al portal de la Xarxa Ciutadana TINET. Aquest fet suposa que es permet la lliure còpia, distribució i comunicació pública dels textos publicats al portal www.tinet.cat, sempre i quan es compleixin unes determinades condicions: l'obligació d'esmentar l'autor i la font, el compromís de no crear-ne obra derivada (respectant-ne la contextualització original) i no fer-ne un ús comercial. A més, queden exclosos d'aquesta llicència (i, per tant, a l'empara de les llicències "tots els drets reservats" de la legislació vigent sobre la propietat intel·lectual) totes les fotografies, les informacions de l'ACN i de laMalla i qualsevol altre material en què així s'indiqui. L'adopció d'aquesta llicència també ha implicat un canvi en les condicions del servei Redacció TINET, amb el qual els tinetaires proposen la publicació de contingut al portal (notícies, actes...). Ja que la principal finalitat d'aquests usuaris és la difusió dels seus continguts, OASI ha cregut adient incorporar llurs continguts sota la mateixa llicència, la qual cosa no significa que els autors perdin els seus drets d'autoria sobre les obres publicades, sinó que, simplement, les cedeixen sota unes determinades condicions, podent ampliar així les possibilitats de major difusió.
Atracament i altres contes
La TINETbiblioteca ha incorporat al seu fons el nou llibre que recull el relat premiat en la darrera edició del Premi de narrativa curta per Internet TINET (Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2008) i una selecció dels millors contes que s’hi van presentar. El llibre està en format PDF i us el podeu baixar lliurement.
Detall de la portada
Consultar texto en castellano.
Nota Legal LSSI

En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments d'OASI-TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.