Renovació de la interfície del webmail

Benvolgudes i benvolguts tinetaires,

A TINET hem posat en marxa, en període de proves, la nova interfície del webmail tinetaire. Des de fa uns dies molts de vosaltres ho haureu pogut comprovar a l'accedir de la forma habitual al vostre correu.

El nou webmail de TINETEl nou webmail de TINET presenta una imatge més moderna i adaptada a les necessitats actuals. Destaca per la seva senzillesa, un menú superior amb totes les opcions disponibles i un menú lateral amb accés a totes les carpetes.

Entre les novetats, hi trobem la incorporació d'un calendari/agenda amb tecnologia iCal, que permet la sincronització d'aquesta amb altres agendes. A més, utilitats com la cerca de correus o la gestió de les adreces de contacte també s'han vist afavorides notablement, sent ara més fàcils. 

Com ja us hem dit, el nou sistema de correu web està en proves i, per aquest motiu, us demanem la vostra ajuda. Si detecteu algun tipus d'error o incidència, us agrairiem que ens ho comuniquessiu a través de l'adreça webmaster@tinet.cat per tal d'esmenar-lo abans de la presentació definitiva del webmail.

Per últim, només recordar-vos que podeu continuar accedint a la versió antiga del webmail a través de la portada de TINET i que el servei d'antivirus i antispam, tot i els canvis, continua operatiu en ambdos casos.

Ben cordialment,

Enric Brull Alabart
Director d'OASI

Convocat el 3r Premi TINET de Projectes a Internet
Detall del cartell de la 3a edició del Premi TINET de Projectes a Internet
L’Organisme Autònom per a la Societat de la Informació, OASI, de la Diputació de Tarragona ha convocat la tercera edició del Premi TINET de Projectes a Internet. Aquest premi vol reconèixer els projectes innovadors i capdavanters que tenen com a objectiu impulsar iniciatives que afavoreixin l’ús de la Xarxa Ciutadana TINET i la difusió d’Internet entre els ciutadans de les comarques de Tarragona. Al premi hi poden optar persones físiques o jurídiques de forma individual o col•lectiva que estiguin implantades i que tinguin com a àmbit d’actuació la nostra demarcació. El jurat valorarà, entre d’altres aspectes del projecte, la viabilitat, l’originalitat i  la innovació en la seva aplicació a TINET. L’execució posterior anirà a càrrec d’OASI. També es tindran en compte els valors pedagògics, de participació i de sostenibilitat, ambientals, socioeconòmics i territorials que incorpori el projecte. La dotació del premi és de 3.000 euros que rebrà l’autor o autors del projecte guanyador. Anima't a participar-hi
i fes-ne difusió entre els teus amics!

+info
TINETbiblioteca
T'agrada escriure poesia o articles d'assaig? Vols donar-ne difusió? Visita la TINETbiblioteca i informa't sobre la publicació electrònica.
Segur que tens quelcom a dir!
Accedeix a TINET Fòrums amb el teu sobrenom i la teva contrasenya de TINET i participa-hi! Planteja noves qüestions, debat amb altres usuaris, proposa la creació d'un nou fòrum, comenta les enquestes... Coneixes el nostre fòrum d'informàtica? I el de compra-venda-intercanvi?
Consultar texto en castellano.
Nota Legal LSSI

En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments d'OASI-TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.