Estrenem agenda

Imatge de la nova agenda de TINETBenvolgudes i benvolguts tinetaires,

Amb l'arribada de l'estiu i, per tant, del bon temps, l'activitat lúdica i cultural dels nostres pobles i ciutats es dispara. És, just en aquest moment, quan us presentem la nova Agenda de TINET, més pràctica i intuïtiva que mai i amb un nou disseny que va més enllà de l'estètica.

A través d'agenda.tinet.cat, podreu informar-vos sobre les diverses activitats que es duen a terme per tota la demarcació, però amb la novetat que ara les trobareu geolocalitzades en un mapa i classificades per tipus i municipi. La navegació millora substancialment i això es nota, per exemple, en la presentació dels programes d'actes de les festes majors.

Però una de les peculiaritats de la nova agenda de TINET és que està oberta a la participació. Per una banda, podeu valorar els diferents actes i seguir les recomanacions dels altres usuaris, gràcies a la nova valoració per estrelletes. I per l'altra, podeu introduir actes de la vostra població o entitat a través de l'administració Redacció TINET o el correu electrònic redaccio@tinet.cat.

Per últim, només ens queda animar-vos a què hi entreu i, també, a què hi participeu, ja que aquesta és una agenda ciutadana feta per i per als mateixos ciutadans.

Ben cordialment,

Enric Brull Alabart
Director d'OASI

Segueix-nos també al Facebook i al Twitter
 
TINET s'incorpora a les xarxes socials de moda perquè puguis estar sempre informat d'aquells esdeveniments més destacats en el panorama cultural i
tecnològic de les nostres comarques.

Facebook - Twitter

Si ets usuari de Facebook i/o de Twitter, ja pots seguir-nos a través dels nostres perfils. Ens trobaràs a:

Comparteix
Si trobes especialment interessant algun dels actes de l'Agenda de TINET i desitges compartir-lo amb els teus amics, et recomanem que utilitzis els botons de Facebook i Twitter que trobaràs a l'apartat d'Utilitats, al peu de la fitxa de l'acte en qüestió. En pocs segons tindràs publicat l'enllaç a l'acte al teu mur.

Convocat el 13è Premi de narrativa curta per Internet TINET
Ja pots enviar les teves narracions i participar, així, en la 13a edició del Premi de narrativa curta per Internet TINET (Premis Literaris Ciutat de Tarragona). Pots guanyar 1.000 euros i veure publicada la teva obra en un llibre. Consulta'n les bases. El termini de presentació d'originals s'acaba el 31 d'agost. +info
Coneixes el nostre servei de RSS?
Sàpigues en tot moment quins són els propers actes programats en els municipis del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre sense necessitat d'entrar al web. Amb el nostre servei de sindicació amb RSS i Atom, pots configurar fàcilment la informació que desitges que es mostri (àmbit territorial, actes, notícies...) i inserir-la en el teu lector preferit. +info
Subscriu-te al nostre butlletí diari
Subscribint-te al nostre servei "Els titulars al teu correu" estaràs permanentemnt informat sobre la programació d'activitats d'oci i cultura a les nostres comarques. De dilluns a divendres rebràs a la teva bústia un correu electrònic amb tots els actes i les notícies del dia publicats a TINET. +info
Consultar texto en castellano.
Nota Legal LSSI

En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments d'OASI-TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.