Nueva edición de la TINETjornada

TINETjornada: Crea el teu videobloc a InternetBenvolgudes i benvolguts tinetaires,

Un any més, des de l'Organisme Autònom per a la Societat de la Informació (OASI) de la Diputació de Tarragona ens plau presentar-vos una nova edició de la TINETjornada, la trobada de difusió anual en la qual es parla sobre les tendències i les novetats en el món d'Internet i de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC).

Enguany, la TINETjornada s'endinsa en el món de l'edició de vídeo i la seva publicació al bloc amb l'exposició que portarà a terme Txaber Allué, responsable del videobloc "El cocinero fiel". Pas a pas, ens explicarà com produir i editar vídeos pensats expressament per a Internet, donant-nos les instruccions bàsiques per poder esdevenir un productor i editor de vídeos a Internet amb la finalitat d'obtenir una guia pràctica de com crear el nostre videobloc a Internet.

En la jornada, el tinetaire Jaume Parés també ens presentarà el Curs de vídeo digital que ha elaborat com a material de suport a la TINETjornada. Aquest curs ja està disponible al canal de TINET a YouTube.

La TINETjornada és una activitat gratuïta i es realitzarà el proper dissabte 7 de novembre, al matí, al Palau de la Diputació. Per inscriure's-hi, només cal que envieu un correu electrònic a comunicacio@oasi.cat amb el vostre nom i cognoms i la vostra adreça de contacte, afegint a l'assumpte “TINETjornada 2009”.

Així, doncs, juntament amb el president d'OASI, Alejandro Fernández, us animem a participar-hi.

Ben cordialment,

Enric Brull Alabart
Director d'OASI

+info

Hazte con el Póster Tinetaire
 Tinetaires
Todos los que lo deseen pueden passar ya a recoger por las instalaciones de OASI (c/ Assalt, 12, Tarragona) el Póster Tinetaire. En este póster aparecen todos los tinetaires que quisieron participar en la exposición de los 10 años de la Xarxa Ciutadana TINET, enviando su fotografia para formar parte de un gran muro conmomorativo de la efeméride. El horario de atención al público es de 10 a 14h, de lunes a viernes
.
+info

Tercera temporada de Clica!
 Clica!
Ha empezado la nueva temporada de Clica!, el programa televisivo producido por Canal Reus TV, con la participación de OASI, que quiere contribuir en la difusión del uso de las nuevas tecnologías e Internet, así como de los servicios que oferece TINET, aportando informacióm, novedades y consejos. El programa se emite cada miércoles, en multidifusión, y se podrá seguir próximamente, también, por Internet
.
+info

Nota Legal LSSI
En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments d'OASI-TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.