Nova edició de la TINETjornada

TINETjornada: Crea el teu videobloc a InternetBenvolgudes i benvolguts tinetaires,

Un any més, des de l'Organisme Autònom per a la Societat de la Informació (OASI) de la Diputació de Tarragona ens plau presentar-vos una nova edició de la TINETjornada, la trobada de difusió anual en la qual es parla sobre les tendències i les novetats en el món d'Internet i de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC).

Enguany, la TINETjornada s'endinsa en el món de l'edició de vídeo i la seva publicació al bloc amb l'exposició que portarà a terme Txaber Allué, responsable del videobloc "El cocinero fiel". Pas a pas, ens explicarà com produir i editar vídeos pensats expressament per a Internet, donant-nos les instruccions bàsiques per poder esdevenir un productor i editor de vídeos a Internet amb la finalitat d'obtenir una guia pràctica de com crear el nostre videobloc a Internet.

En la jornada, el tinetaire Jaume Parés també ens presentarà el Curs de vídeo digital que ha elaborat com a material de suport a la TINETjornada. Aquest curs ja està disponible al canal de TINET a YouTube.

La TINETjornada és una activitat gratuïta i es realitzarà el proper dissabte 7 de novembre, al matí, al Palau de la Diputació. Per inscriure's-hi, només cal que envieu un correu electrònic a comunicacio@oasi.cat amb el vostre nom i cognoms i la vostra adreça de contacte, afegint a l'assumpte “TINETjornada 2009”.

Així, doncs, juntament amb el president d'OASI, Alejandro Fernández, us animem a participar-hi.

Ben cordialment,

Enric Brull Alabart
Director d'OASI

+info

Fes-te amb el Pòster Tinetaire
 Tinetaires
Tothom qui ho desitgi ja pot passar a recollir per les instal·lacions d'OASI (Assalt, 12, de Tarragona) el Pòster Tinetaire. En aquest pòster hi apareixen tots els tinetaires que van voler participar en l'exposició dels 10 anys de la Xarxa Ciutadana TINET, enviant la seva fotografia per formar part d'un gran mur commemoratiu de l'efemèride. L'horari d'atenció al públic és de 10 a 14h, de dilluns a divendres
.
+info

Tercera temporada de Clica!
 Clica!
Ha començat la nova temporada de Clica!, el programa de televisió produit per Canal Reus TV, amb la participació d'OASI, que vol contribuir a difondre l'ús de les noves tecnologies i Internet, així com els serveis que ofereix TINET, aportant informació, novetats i consells. El programa s'emet cada dimecres, en multidifusió, i es podrà seguir properament, també, per Internet
.
+info
Consultar texto en castellano.
Nota Legal LSSI

En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments d'OASI-TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.