La propietat intel·lectual i la literatura a Internet, dilluns a la TINETàgora

TINETàgora 2009 Benvolgudes i benvolguts tinetaires,

Un any més, l’Organisme Autònom per a la Societat de la Informació, OASI, de la Diputació de Tarragona organitza la TINETàgora, una trobada que pretén acostar presencialment a tots els usuaris de TINET i a la ciutadania en general qüestions relacionades amb el món de les tecnologies digitals.

Com en l'edició anterior, la trobada coincideix amb l’acte de lectura del veredicte del 13è Premi de Narrativa Curta per Internet TINET, que es convoca en el marc dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona.

Per aquest motiu, l’acte girarà entorn la literatura i el món digital. Malcolm Bain, advocat d'Id Law Partners i expert en noves tecnologies i drets d'autor, ens oferirà una conferència sota el títol "La propietat intel·lectual i la literatura a Internet".

La TINETàgora, juntament amb la lectura del veredicte del Premi TINET de Narrativa Curta per Internet, tindrà lloc dilluns, 23 de novembre, a les 19:00, a la Sala Santiago Costa de la Diputació de Tarragona, passeig Sant Antoni, 100.

Així, doncs, juntament amb el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i el president d'OASI, Alejandro Fernández, us animem a participar-hi.

Ben cordialment,

Enric Brull Alabart
Director d'OASI

+info

Crea el teu videobloc

 Tinetaires

El passat 7 de novembre es va celebrar a Tarragona l'última edició de la TINETjornada
. El videoblocaire Txaber Allué fou l'encarregat de transmetre als assistents els coneixememts necessaris per crear un videobloc i ho va fer amb un cas pràctic, cuinant un romesco. A més a més, aquell dia el tinetaire Jaume Parés va presentar el seu Curs de vídeo digital, disponible en videotutorials al canal de TINET a YouTube.

A la secció de la TINETjornada del web de TINET, les persones que ho desitgin hi trobaran tot el material i la documentació realtiva al què es va tractar durant la jornada, així com també enllaços o les fotografies de l'esdeveniment, entre altres coses.

+info

Altres notícies

"...en un dia" guanya la III edició del Premi TINET de projectes a Internet +info


Pòster Tinetaire
Encara no tens el teu Pòster Tinetaire? Passa'l a recollir gratuïtament per l'oficina d'OASI-TINET (veure localització en el mapa) en horari d'atenció al públic, de 10 a 14 h, de dilluns a divendres. +info
TINET i les xarxes socials
La Xarxa Ciutadana de les comarques de Tarragona, TINET, està present des de fa temps a les principals xarxes socials del moment. Podeu afegir-nos com a amistat al Facebook, seguir-nos a través del Twitter o veure els nostres vídeos a YouTube, i interectuar amb la resta de tinetaires.
Consultar texto en castellano.
Nota Legal LSSI

En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments d'OASI-TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.