Bones festes i feliç 2010

TINET posa a l'abast dels internautes 240 obres per a la lectura amb e-book

Benvolgudes i benvolguts tinetaires,

Els dispositius electrònics per a la lectura, o e-books, han començat ja a comercialitzar-se de manera massiva i s'espera que sigui un dels regals estrella d'aquestes festes. Molts usuaris ja han pogut comprovar els múltiples avantatges que ens presenta aquesta nova eina per a la lectura.

Alejandro Fernández utilitzant un e-bookEn aquest sentit, la Xarxa Ciutadana TINET posa a l'abast de tots els internautes, de forma gratuïta, un total de 247 obres literàries en format PDF que poden ser descarregades i llegides mitjançant aquests nous dispositius. Els textos es troben classificats per autor, títol de l'obra i matèria a la TINETbiblioteca, que ha aconseguit reunir un ampli fons d'obres literàries gràcies al fet que permet a qualsevol persona publicar i difondre els seus textos literaris. Es tracta, doncs, d'una àmplia llibreria digital d'accés lliure i gratuït que inclou, per exemple, les obres finalistes del Premi TINET de Narrativa Curta o la col·lecció Bitblioteca Digital Tarraconense (BdT).

Així, doncs, des d'OASI us animem a fer ús de la TINETbiblioteca, compartint les vostres creacions literàries a la Xarxa, així com, també, fent una ullada entre els continguts publicats pels demés usuaris i descarregant-vos-los al vostre e-book.

Ben cordialment,

Enric Brull Alabart
Director d'OASI

+info

Consultar texto en castellano.
Nota Legal LSSI

En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments d'OASI-TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.