La teva opinió ens interessa

Enquesta de satisfacció tinetaireBenvolgudes i benvolguts tinetaires,

Un any més, des de TINET us demanem la vostra ajuda. L'enquesta de satisfacció que us proposem novament és imprescindible per ajustar millor la qualitat dels serveis de TINET a les vostres necessitats i expectatives.

Per aquest motiu us convidem a participar, fins divendres 29 de gener, en aquesta consulta de satisfacció i a donar la vostra opinió sobre els serveis que posem al vostre abast. Només us ocuparà uns minuts.

Accés a l'Enquesta de satisfacció 2010:
https://www.tinet.org:11081/enquesta/22

En l'enllaç, hi trobareu unes notes sobre el tractament de dades de l'enquesta, el qüestionari proposat, un apartat d'informació d'interès amb les instruccions per enviar el qüestionari, informació sobre on demanar ajuda i informació legal i, finalment, unes recomanacions de seguretat al voltant del “phishing” (pesca electrònica).

Agraïm de nou la vostra col·laboració i us recordem que som a la vostra disposició per qualsevol iniciativa o consulta.

Salutacions cordials,

Enric Brull Alabart
Director d'OASI
+info

Actualitza les teves dades a TINET
 
El proper mes de novembre els qui formem part de la Xarxa Ciutadana TINET celebrarem els nostres 15 anys! Per aquesta raó ens hem de posar a punt perquè haurem d'explicar qui som, què fem... i cal tenir el perfil demogràfic i social del tinetaire. És per això que us recordem que podeu actualitzar les vostres dades d'usuari des del Webmail de TINET, a l'enllaç “Actualitza les teves dades” que trobaràs a sobre de la safata d'entrada. A més, aquesta informació, juntament amb els resultats de l'enquesta de satisfacció que us proposem, ens ajudaran a millorar els serveis que us oferim
.

Avís d'incidència


Dimarts, 19/01/2010
de 15:00 a 17:00 hores
Per tasques de manteniment no estaran disponibles els serveis de correu i webmail de TINET. Disculpeu les molèsties.

Informació de Seguretat del Correu Electrònic

Phishing


En els últims dies s'ha detectat que diversos usuaris han rebut correus electrònics fraudulents sol·licitant-los que enviessin informació del seu compte de correu a una adreça de correu electrònic per canvis en els nostres sistemes. Altres variants d'aquests correus demanen que us dirigiu a una pàgina web on omplir un formulari amb aquestes dades. Aquests missatges són un intent d'atac (phishing) per a aconseguir la contrasenya del compte d'usuari i poder-hi accedir. No s'ha de respondre mai a aquests missatges.

MAI feu cas a cap correu que us demani que envieu les vostres dades per correu electrònic.  L'única forma segura de canviar la vostra contrasenya de correu és fer-ho des del portal de Tinet, en l'espai de Canvi de contrasenya. Per actualitzar les vostres dades d'usuari ho podeu fer des del webmail, accedint-hi des del portal de Tinet, però mai seguint un enllaç rebut en el correu electrònic.

MAI envieu les vostres dades d'usuari ni la contrasenya per correu electrònic, doncs mai us les demanarem per aquesta via.

Consultar texto en castellano.
Nota Legal LSSI

En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments d'OASI-TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.