Més espai i menys spam, a partir d'ara, al correu de TINET

Benvolgudes i benvolguts tinetaires,

Des del passat 16 de febrer, tots els tinetaires heu vist incrementada la capacitat de la vostra bústia de correu electrònic de TINET a 1,5 GB (durant el darrer any era d'1 GB).

El correu de TINETL'ampliació de la bústia de correu cobreix la necessitat d’augmentar aquest espai de molts tinetaires que utilitzen el webmail de TINET com a centre de les seves comunicacions per correu electrònic i s'ha produït per les incorporacions de nou maquinari i programari en els nostres servidors.

Aquest mes de febrer també s'ha actualitzat el servei d'anti-spam, un servei de protecció i seguretat per als tinetaires que evita l'arribada a la bústia de correu brossa. Se n'ha millorat la presentació i la navegabilitat, permetent millorar d'aquesta manera l'efectivitat del servei.

La tècnica de l'anti-spam que utilitza TINET és mixta ja que en part és automàtica i, d'altra banda, el tinetaire pot personalitzar i filtrar el correu brossa. Els clients de correu, com ara Thunderbird o Outlook, incorporen filtres opcionals per augmentar l'efectivitat de tots aquests sistemes.

Des d'OASI, esperem que aquestes millores en el correu electrònic siguin del vostre grat i seguirem treballant per continuar-vos oferint un millor servei, proper i de qualitat.

Ben cordialment,

Enric Brull Alabart
Director d'OASI

+info

Nous videotutorials d'ajuda
 Videotutorials TINET
A TINET estem per ajudar-te i per fer que Internet i les noves tecnologies digitals et siguin més fàcils cada dia
. Per aquest motiu hem posat en marxa els nous videotutorials per introduir-te en els diversos serveis de TINET i perquè sàpigues moure't per la Xarxa amb total confiança. Els videotutorials els aniràs trobant progressivament entre el contingut del portal de TINET i també al nostre canal a YouTube. De moment, ja n'hi ha uns quants de disponibles relatius al WEBfàcil, als Blocs o als RSS, per exemple.
+info

Novetats a Blocs TINET
Durant les darreres setmanes s'han presentat novetats relatives al servei de Blocs TINET
. La primera és que s'han afegit noves plantilles perquè puguis tenir més varietat a l'hora de personalitzar el teu bloc. I la segona és que s'han introduit noves funcionalitats per facilitar la presència del teu bloc a les xarxes socials. Ara pots relacionar el teu bloc amb el teu compte de Twitter i compartir automàticament els teus articles amb els teus seguidors. A més, també pots afegir una funcionalitat de compartició amb altres llocs (Facebook, laTafanera, Google...) vàlida per a tu i els teus visitants.
+info

Novetats a Blocs TINET
WEBfàcil
Encara no coneixes el WEBfàcil de TINET?
El WEBfàcil és una eina de creació web intuïtiva, gratuïta i sense publicitat que et permet disposar d'un web per a tu, la teva entitat o el teu negoci. Informa't dels avantatges que t'ofereix el WEBfàcil i crea el teu web en un obrir i tancar d'ulls! Amb WEBfàcil, qui no té web és perquè no vol! +info

Consultar texto en castellano.
Nota Legal LSSI

En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments d'OASI-TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.