Un Sant Jordi literari amb TINET

Benvolgudes i benvolguts tinetaires,

Un any més arriba la diada de Sant Jordi i TINET es vol sumar a aquesta celebració tant emblemàtica de casa nostra.

Roses i llibrePer aquest motiu, des d'aquest 23 d'abril posem a la vostra disposició Monsieur Binoix i altres contes, un llibre editat per Cossetània i que recull el relat premiat en el 13è Premi de narrativa curta per Internet TINET i una selecció dels millors contes que s'hi van presentar. El llibre us el podeu baixar lliurement, en format PDF, des de la TINETbiblioteca.

El Premi de narrativa breu per Internet TINET és un concurs literari anual que es convoca en el marc dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona. Des dels seus inicis, el Premi ha permès a molts internautes participar de l'amalgama entre la creació i el maquinari.

Justament, en els propers dies, l'Ajuntament de Tarragona farà públiques les bases per poder participar en la seva catorzena edició. Com cada any, els originals es podran presentar per via telemàtica i fins a finals d'agost. Des de TINET.cat us n'anirem informant puntualment.

Per últim, només ens resta desitjar-vos una magnífica diada i us animem a participar en la nova convocatòria del Premi, així com, també, a fer ús de la TINETbiblioteca.

Ben cordialment,

Enric Brull Alabart
Director d'OASI

+info

Presentació de l'Observatori 2010

El 34% dels tarragonins utilitza les xarxes socials
L’ús d’Internet a les comarques de Tarragona segueix creixent. Aquesta és una de les principals conclusions que s'extreuen de l
'Observatori Internet OASI 2010, que es va presentar el passat 21 d'abril de mans del president d'OASI, Alejandro Fernández. Segons Fernández, "l'augment de la presència de l'ús d'Internet entre els ciutadans obliga a les administracions a prendre nota i a adaptar-se a aquesta realitat". Segons dades de l'Observatori, el 71% utilitza Internet de manera habitual. Això representa un increment de cinc punts respecte la consulta de 2009. Tot i confirmar-se la relació inversa entre l'ús d'Internet i l'edat, es registra un augment d'usuaris en tots els segments d'edat. Entre altres qüestions, l’observatori fa referència a l’ús de les Xarxes Socials per primer cop: el 34% de la població de les comarques tarragonines en fan ús (el 48% dels usuaris d’Internet). Facebook és la xarxa majoritàriament utilitzada (el 94% dels usuaris hi té un perfil).
+info

Caricatura de Napi

L'acudit de Napi
Aquest mes d'abril a TINET.cat hem estrenat un nou apartat dedicat a l'humor i a l'actualitat. Es tracta de "L'acudit de Napi", on podreu consultar un recull de les darreres vinyetes que el conegut humorista gràfic Napi publica regularment a TINET.
+info

Detall del cartell del REC10 TINET, col·laborador oficial del Festival REC10
Del 24 d'abril al 2 de maig se celebra a Tarragona el REC, el Festival Internacional de Cinema de la ciutat. TINET hi col·labora per segona vegada patrocinant i formant part del jurat del premi de curtmetratges Autors de Tarragona. La projecció de les obres seleccionades per participar-hi es realitzarà el proper dissabte, 1 de maig, a les 18h a l'Auditori Fundació Caixa Tarragona. El lliurement del premi es farà dues hores més tard, durant l'acte de cloenda i anirà a càrrec d'Alejandro Fernández, president d'OASI. +info

Programari
Treu tot el suc al teu ordinador!
A TINET t'oferim la millor selecció de programari gratuït o lliure perquè puguis treure el màxim profit del teu ordinador sense haver de pagar ni un cèntim. Consulta la nostra secció de programari recomanat, hi trobaràs aplicacions per a sistemes Windows, Linux i Mac, així com també aplicacions en línia. Antivirus, editors de vídeo, ofimàtica, comunicació personal... i molt més! +info

Videotutorials
Nous videotutorials d'ajuda
En els últims dies hem afegit nous videotutorials d'ajuda al portal de TINET i al nostre canal a YouTube. Ara pots aprendre fàcilment com introduir contingut multimèdia fàcilment al teu Webfàcil, al teu bloc o als teus missatges als fòrums:
Consultar texto en castellano.

Nota Legal LSSI
En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments d'OASI-TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.