Nous "gadgets" tinetaires

Benvolgudes i benvolguts tinetaires,

En motiu de la celebració del Dia Mundial d'Internet, des de TINET us volem presentar uns nous canvis relatius a l'estructura de la informació que hem efectuat en el portal www.tinet.cat.

Nous gadgets tinetairesUn primer canvi afecta a l'apartat d'enllaços web, tant de tinetaires com d'empreses, que passa a anomenar-se "Directori web".

Un segon canvi és la creació de la nova pestanya "Tinetaires". En aquest nou apartat hi trobareu tota aquella informació necessària per poder ser encara més partícips de la vostra xarxa ciutadana: informació sobre els diversos premis TINET, sobre la TINETjornada i la TINETàgora, els butlletins tinetaires... i, ara també, una nova secció anomenada "Gadgets".

És justament aquesta última secció la gran novetat que us voliem presentar. A "Gadgets" hi trobareu diversos recursos tinetaires per a personalitzar el vostre ordinador, com fons d'escriptori i protectors de pantalla, així com també una relació dels diversos materials de marxandatge tinetaire que podreu aconseguir, per exemple, donant d'alta un nou compte o actualitzant les vostres dades en la nostra oficina.

Esperem que aquests canvis us siguin profitosos.

Ben cordialment,

Enric Brull Alabart
Director d'OASI

+info

17 de maig, dia d'Internet

Celebra el Dia d'Internet
Com cada any, arriba el 17 de maig, dia mundial de les telecomunicacions i la societat de la informació, i en moltes poblacions de la demarcació s'han organitzat diverses activitats per celebrar-ho i donar a conèixer Internet. Consulta la TINETagenda i informa-t'en.
+info


Premis literaris

Convocat el 14è Premi TINET de narrativa
Ja és oberta una nova convocatòria del Premi de narrativa breu per Internet TINET inclòs en el cartell de Premis Literaris Ciutat de Tarragona. Al premi hi poden optar totes aquelles narracions de tema lliure escrites en llengua catalana que siguin trameses per mitjà d’Internet. El guanyador serà obsequiat amb 1.000 euros i la Musa de Tarragona. A més a més, l’obra guanyadora i una selecció de les millors narracions presentades es publicaran en un llibre editat per Cossetània i, també, a la TINETbiblioteca. El termini de presentació d’originals s’acaba el dia 31 d’agost, a les 24h.
+info

Entrevista al president d'OASI, a YouTube
Últimes novetats al canal de YouTube
Periòdicament el canal de TINET a YouTube va incorporant nous vídeos, ja siguin videotutorials d'ajuda, material audiovisual de TINET o informacions relatives a OASI-TINET. Entre les últimes incorporacions destaca el pas del president d'OASI, Alejandro Fernàndez, a l'espai "L'entrevista" de Canal Català Tarragona. Fernández conversa amb el periodista Oriol Montesó sobre l'Organisme Autònom, la Xarxa Ciutadana TINET i les noves xarxes socials i Internet en general. +info


Al quebrar la crisálida
"Al quebrar la crisálida", millor curtmetratge tarragoní
El curtmetratge "Al quebrar la crisálida", de la directora Andrea Eidenhammer, ha estat el guanyador del Premi TINET de curmetratges, Autors de Tarragona, del Festival REC10. Es tracta del primer documental de la directora, una fotògrafa austríaca afincada a Tarragona. La filmació, de 24 minuts de durada, apropa als espectadors la realitat de les nenes de l'Hogar Cristo Obrero de Nicaragua, les quals intenten recompondre la seva vida i deixar enrere els abusos sexuals infringits, en la majoria dels casos, pels seus familiars. +info


www.tinet.mobi
TINET des del mòbil: www.tinet.mobi
Cada dia més l'accés a Internet a través de petits dispositius mòbils com els smartphones o PDA és més comú. Ja no és necessari disposar d'ordinador per tal de poder gestionar el correu electrònic, estar pendent de l'actualitat del món i de casa nostra o cercar qualsevol altra informació. Per aquest motiu molts webs disposen de versions adaptades a les petites pantalles. Aquest és el cas de TINET i la seva versió TINET.mobi. Accedeix a la cartellera dels principals cinemes tarragonins, sàpigues la programació cultural i d'oci del dia o consulta la informació turística dels principals punts d'interès de la demarcació. +info


Consultar texto en castellano.

Nota Legal LSSI
En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments d'OASI-TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.