Juga amb 'ilustrum' i guanya suculents premis

Benvolgudes i benvolguts tinetaires,

Des de les nostres comarques s'ha posat en marxa a la Xarxa una nova iniciativa que pretén entretenir, difondre coneixement i, a la vegada, donar l'oportunitat d'aconseguir fantàstics premis a totes aquelles persones d'arreu que hi vulguin participar en la seva fase beta.

IlustrumEs tracta d'Ilustrum.com, un nou portal web gratuït que reinventa els antics àlbums de cromos i els porta, ara, a les nostres pantalles.

Amb Ilustrum podràs elaborar àlbums de diverses temàtiques a través d'ilustrums -els cromos-, els quals podràs aconseguir responent correctament preguntes (trivia) o intercanviant-los amb altres usuaris (socius). A més, aconsegueix el màxim de sestertius -les monedes d'Ilustrum- i passa de ser un simple esclau a ser l'Imperator!

Fins el 21 de juny, el nou joc es troba en fase beta i els seus impulsors demanen la nostra col·laboració per ser 'beta-testers'. Si voleu afegir-vos-hi únicament cal que us registreu i sigueu un dels 400 primers en fer-ho. Entre els participants amb més puntuacions es repartiran un iPad, dos iPods i 15 comptes Spotify Premium.

Ben cordialment,

Enric Brull Alabart
Director d'OASI

+info

TINETroutes

Posa't en marxa amb routes.tinet.mobi!
TINET amplia els seus serveis per a dispositius mòbils amb el nou portal TINETroutes. El nou web, que de moment es troba en fase de proves, ofereix diverses rutes per conèixer el patrimoni cultural de ciutats com Tarragona o Reus. A més, disposa de funcions de geolocalització i audioguia i està disponible en diversos idiomes.
+info


V Premi TINET de Projectes a Internet

5è Premi TINET de Projectes a Internet
Participa en la cinquena edició del Premi TINET de Projectes a Internet. Tres mil euros poden ser teus!
+infoSegueix-nos a:

TINET al Facebook  TINET al Twitter  TINET al YouTube
El Bloc de TINET
El Bloc de TINET
A TINET hem renovat el nostre bloc corporatiu i et convidem a que hi facis una ullada! A través del nostre bloc volem acostar a tots els tinetaires, i a la ciutadania en general, les novetats i altres informacions d'interès relacionades amb la Xarxa Ciutadana de les comarques de Tarragona. +info

Jordi Morant
CiberÀgora 2011
Els dies 7 i 8 de juliol se celebrarà a Tarragona la CiberÀgora, un fòrum sobre l'aplicació de les TIC a la protecció de la seguretat dels ciutadans, enguany amb un especial èmfasi al ciberdelicte i a la llibertat de la informació. El director d'OASI, Enric Brull, participarà a les jornades amb una ponència sobre els elements clau per a la gestió de la seguretat de la informació de les TIC en les organitzacions
. +info

Jordi Morant
Nous vídeos a YouTube
En les darreres setmanes hem incorporat en el nostre canal a YouTube nous vídeos, entre els quals dos nous testimonis,
la Maria del Carme Gené, una de les dues filles del destacat escultor reusenc Modest Gené, i el Jordi Morant, un historiador autodidacta amb molta obra sobre la ciutat de Tarragona. +info

Rambla Nova
Turisme.tinet.cat
Coneixes tot el patrimoni que tenim a casa nostra? Al canal Turisme de TINET hi trobaràs informació completa sobre molts monuments i punts d'interès turístic de les nostres comarques! Continuament anem actualitzant la informació i afegint nous punts, com el Camp fortificat de la Serra de la Fatarella, el Gaudí Centre o la Rambla Nova, per exemple. +info

Consultar texto en castellano.

Nota Legal LSSI
En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments d'OASI-TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.