TINET s'orienta cap a la Internet social a les portes del seu 15è aniversari

Benvolgudes i benvolguts tinetaires,

La Xarxa Ciutadana TINET és a punt de fer 15 anys i, per aquest motiu i de cara a la celebració del mes de novembre, estem enllestint canvis estratègics importants en el portal que llançaran plenament TINET cap a la Internet social.

Alejandro Fernández en el moment de la presentacióEl passat 29 de juny, el president d'OASI, Alejandro Fernàndez, va donar a conèixer en roda de premsa la nova orientació de TINET en un Pla Director que estendrà el seu abast fins el 2015. TINET continuarà oferint connexió i continguts a Internet, però s'adaptarà a la nova Internet social, on les xarxes socials i de relació comporten una nova manera de fer i de ser xarxa que, segons Fernàndez, "ha de situar TINET i Tarragona al món".

Amb aquesta nova fase TINET fa un salt qualitatiu, sense deixar de banda la constant vocació de servei al tinetaire. Els nous continguts de l'espai web de TINET se centraran en el valor i en la qualitat d'articles relacionats amb el patrimoni històric, cultural, artístic, costumista, associatiu i turístic de les nostres comarques, per completar la informació que ja existeix a la Xarxa o per catalogar-la i posar-l'hi per primer cop, trobar sinèrgies amb altres webs i difondre-ho participant a les xarxes socials amb una actitud proactiva.

Confiem en continuar comptant amb la vostra ajuda i suport perquè TINET continuï sent en el futur la xarxa ciutadana de referència a la demarcació de Tarragona.

Ben cordialment,

Enric Brull Alabart
Director d'OASI

+info

Vols jugar amb nosaltres?

4a edició del Premi TINET de Projectes a Internet
Arriba una nova edició del Premi TINET de Projectes a Internet que convoca anualment OASI. El premi pretén reconèixer aquell projecte que es distingeixi en els seus objectius com a eina facilitadora de l’ús de TINET i potenciadora d’Internet, així com per la seva originalitat i la funció de servei públic amb l’aplicació pràctica a TINET. Enguany es prestarà especial atenció a aquells projectes tipus jocs de taula virtuals o jocs temàtics que relacionin els continguts del web de TINET amb el territori de la demarcació de Tarragona, en una interfície lúdica, divertida i pedagògica que inciti als internautes a participar-hi i a iniciar competicions a la xarxa entre ells sobre els seus coneixements de les comarques de Tarragona. Els interessats a participar-hi tenen temps fins a l'11 d'octubre per presentar els seus projectes. El guanyador s'endurà 3.000 euros.
+info


Actualitza't
Actualitza les teves dades a TINET a través de la interfície del webmail o a les nostres oficines. En el cas que vinguis, t'obsequairem amb una fantàstica camiseta de TINET.
+info
TINET al Facebook
Fes-te fan de TINET i aconsegueix una samarreta
La Xarxa Ciutadana TINET estrena un nou espai a Facebook, ara amb tota la informació accessible per a tothom a través de l'adreça facebook.tinet.cat. Si ets usuari registrat a Facebook, t'animem a fer-te fan de TINET a través de l'opció "m'agrada" que trobaràs a la nova pàgina i podràs aconseguir una de les noves samarretes de TINET amb el lema jo@tinet.cat. Només cal que la passis a recollir per les nostres oficines, al carrer Assalt, 12, de Tarragona. Dona't pressa, les existències són limitades! +info


Navega en català
Navega en català
TINET.cat s'afegeix a la campanya impulsada per la Fundació puntCAT per fomentar la navegació en català. Amb "Navega en català" es vol conscienciar els internautes de la importància de configurar el català com a llengua per defecte als nostres navegadors. Malgrat es tingui la interfície del navegador en llengua catalana, cal tenir-lo configurat per deixar clar als webs que visitem que preferim la versió del web en aquesta llengua. Trobareu les instruccions per canviar la configuració a navegaencatala.cat. +info


TINET al mòbil
Coneix la versió mòbil de TINET
Al canal de TINET a YouTube hem incorporat
en les darreres setmanes nous vídeos. Destaquen el vídeo-demostració d'accés als continguts del portal de TINET per a mòbils TINET.mobi i una nova sèrie de videotutorials d'ajuda: Com enviar un e-mail: el webmail de TINET, Aprèn a utilitzar el teu espai FTP de TINET i Blocs.TINET: Activar el comptador de visites. +info

Consultar texto en castellano.

Nota Legal LSSI
En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments d'OASI-TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.