Com aprofitar les xarxes socials, a la TINETjornada 2010

Benvolgudes i benvolguts tinetaires,

Com cada any, des de l'Organisme Autònom per a la Societat de la Informació (OASI) de la Diputació de Tarragona ens plau presentar-vos una nova edició de la TINETjornada, la trobada de difusió anual en la qual es parla sobre les tendències en el món d'Internet i de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC). En aquesta edició, la TINETjornada s'endinsarà en el món de les xarxes socials.

Cartell de la TINETjornada 2010Començarem amb una ponència a càrrec de Genís Roca, expert en les lògiques socials de l'anomenada Web 2.0. Roca ens introduirà en el fenomen de les xarxes socials i ens donarà unes guies per treure'n el màxim profit.

La segona part de la jornada anirà a càrrec dels Amics de les Arts, el grup revelació del panorama musical català de l'últim any. Ens parlaran de la seva experiència amb les xarxes socials i com el boca-orella a través d'elles els han ajudat a assolir l'èxit. A més, ens amenitzaran la TINETjornada amb unes quantes cançons del seu repertori.

La TINETjornada és una activitat gratuïta i es realitzarà el proper dissabte 30 d'octubre, al matí, al Palau de la Diputació. Per inscriure's-hi, només cal que envieu un correu electrònic a comunicacio@oasi.cat amb el vostre nom i cognoms i la vostra adreça electrònica de contacte, afegint a l'assumpte "TINETjornada 2010".

Així, doncs, juntament amb el president d'OASI, Alejandro Fernández, us animem a participar-hi.

Ben cordialment,

Enric Brull Alabart
Director d'OASI

+info

Vols jugar amb nosaltres?

Sopar d'aniversari!
A la Xarxa Ciutadana TINET estem d'aniversari i ho volem celebrar tots plegats. Per aquest motiu hem organitzat un sopar pel proper dissabte 30 d'octubre a l'hotel Husa Imperial Tarraco de Tarragona. La vetllada servirà per commemorar els 15 anys de TINET com a eina dinamitzadora de la societat de la informació a les nostres comarques i homenatjar aquelles persones que han tingut un paper destacat en la petita història de TINET. Si vols venir, pots fer la teva reserva a comunicacio@oasi.cat. El preu del sopar és 17 euros.
+info


Càmera i acció!

Càmera i acció! Explica'ns per què ets de TINET!
Et convidem a participar en la celebració dels 15 anys de TINET compartint amb tots nosaltres un petit missatge personal: per què et vas fer de TINET, alguna anècdota, com veus TINET en el futur, què t'agrada més de TINET... o, simplement, una  felicitació o un “jo sóc tinet.cat”. Per això et proposem que agafis una videocàmera o una webcam o passis a veure'ns, i gravis el teu missatge personal per compartir amb la resta de la comunitat tinetaire. Hi pots sortir sol o amb la família, els amics o la teva mascota.
+info
TINETàgora
TINETàgora, literatura i Internet
El 22 de novembre se celebrarà a Tarragona una nova edició de la TINETàgora. Jordi Cervera, conegut periodista i escriptor, oferirà la xerrada: “Vull escriure un llibre amb això de l’Internet”. Es tracta d’una visió de la literatura vehiculada per Internet i de les possibilitats i inconvenients que ofereix. Al final de l’acte es llegirà el veredicte del jurat del 14è Premi TINET de narrativa curta per Internet, que forma part dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona. +info


Consultar texto en castellano.

Nota Legal LSSI
En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments d'OASI-TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.