El nou TINET.cat ja és aquí!

Benvolgudes i benvolguts tinetaires,

Des d’aquest dilluns, 25 d’octubre de 2010, TINET ha fet un canvi en el seu web (www.tinet.cat) per afrontar amb consistència el repte que suposa la Internet Social i posicionar Tarragona a Internet, Tarragona al món. A banda de l’evident canvi visual, els continguts de TINET pretenen centrar-se en el valor i en la qualitat d’articles relacionats amb el patrimoni històric, cultural, artístic, costumista, associatiu, turístic... de les comarques de Tarragona.

En concret el nou TINET, a banda de mantenir els continguts habituals d’Agenda, Serveis i Guia ciutadana s’ha esforçat en tres canals o àmbits de continguts que es consideren cabdals: Turisme, Testimonis i Personatges. El primer d’aquests canals, Turisme identifica punts d’interès relacionats amb els recursos turístics de la demarcació. El segon, amb l’enregistrament de vídeos a persones que expliquen vivències i experiències que formen part de la memòria col·lectiva i que s’han de preservar. I, Personatges, recull de persones que han destacat per les seves activitats o professions.

L’aspecte visual de TINET s’ha adaptat per facilitar la navegació entre els diferents articles, incorporant una recerca especial per canal, destacant les etiquetes (tags) de catalogació dels articles i mantenint una estructura jeràrquica per directoris, on els llistats dels resultats tendeixen a ser visuals. A la vegada s’han netejat elements superflus a les pàgines, incidint en la simplicitat i la facilitat d’identificació dels diferents continguts de l’article. I s’han aplicat les línies de disseny més actual, evidenciats en la capçalera i el peu i, sobretot, en els carrusels d’imatges de les portades de canals i de la pàgina principal de TINET.

TINET enceta així una nova línia d’activitat de gestió de continguts de valor, d’excel·lència i de proximitat relacionats amb l’entorn de les comarques de Tarragona per ser present qualitativament a les xarxes socials, siguin d’ampli espectre o especialitzades, amb la producció de continguts propis per a la web, la recerca de sinèrgies amb d’altres webs ja existents i amb el foment de la cocreació, amb la participació i col·laboració d’agents socials a Internet com les escoles, les associacions, els ciutadans i les administracions. És per això que, mitjançant el nou formulari de participació, deixem oberta l’aportació de continguts de TINET amb informacions, documents, pistes i suggeriments dels navegants.

Tot canvi sempre significa una nova exploració i un redescobriment de l’entorn. Esperem que la feina feta per l’equip d’OASI us faciliti l’adaptació al nou TINET.

Cordialment,

Enric Brull Alabart
Director d'OASI

+info

Consultar texto en castellano.

Nota Legal LSSI
En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments d'OASI-TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.