Dilluns arriba una nova edició de la TINETàgora

Benvolgudes i benvolguts tinetaires,

Un any més, l’Organisme Autònom per a la Societat de la Informació, OASI, de la Diputació de Tarragona organitza la TINETàgora, una trobada que pretén acostar presencialment a tots els usuaris de TINET i a la ciutadania en general qüestions relacionades amb el món de les tecnologies digitals.

Cartell de la TINETàgora 2010Per aquest motiu, l’acte girarà entorn la literatura i el món digital. L'escriptor i periodista Jordi Cervera, conegut per ser autor de la primera novel·la escrita a Europa a través de la xarxa social Twitter, ens oferirà una conferència sota el títol "Vull escriure un llibre amb això de l'Internet".

Com en edicions anteriors, la trobada coincidirà amb l’acte de lectura del veredicte del Premi de Narrativa Curta per Internet TINET, que arriba a la seva catorzena edició i es convoca en el marc dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona.

La TINETàgora, juntament amb la lectura del veredicte del 14è Premi TINET de Narrativa Curta per Internet, tindrà lloc dilluns, 22 de novembre, a les 19:00, a la Sala de Graus del Campus Catalunya de la URV, a l'avinguda Catalunya, 25, de Tarragona.

Així, doncs, juntament amb el president d'OASI, Alejandro Fernández, us animem a participar-hi.

Ben cordialment,

Enric Brull Alabart
Director d'OASI

+info

15 anys d'Esperit Tinetaire

Redescobreix TINET a través dels ulls dels seus protagonistes
Hem incorporat al nostre canal de YouTube el vídeo "15 anys d'Esperit Tinetaire", presentat en la passada TINETjornada, juntament amb un seguit d'entrevistes a diverses persones que han viscut de primera mà el naixement i el dia a dia de TINET, la xarxa ciutadana de les nostres comarques.
+info
Genís Roca

Els Amics de les Arts

TINET celebra els seus 15 anys amb un nou èxit de la TINETjornada
La trobada, realitzada el passat 30 d'octubre a Tarragona, es va endinsar en el fenomen de les xarxes socials. La reunió, organitzada per OASI, va comptar amb la participació de 150 persones i amb les intervencions de l’expert Genís Roca i dels components del grup musical “Els Amics de les Arts”. Els membres d’aquest exitós grup musical van explicar de primera mà la seva experiència a Internet per aconseguir irrompre i triomfar, com fan en l’actualitat, en el mercat discogràfic.
+info · Fotografies


Consultar texto en castellano.

Nota Legal LSSI
En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments d'OASI-TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.