Participa en l'Enquesta de satisfacció tinetaire 2011

Benvolgudes i benvolguts tinetaires,

Un any més, des de TINET us demanem la vostra ajuda i us proposem participar en la nova edició de l'Enquesta de satisfacció tinetaire. Les vostres respostes ens són imprescindibles per poder millorar la qualitat dels serveis de TINET i adaptar-los a les vostres necessitats i expectatives.

Enquesta de Satisfacció Tinetaire 2011Per aquest motiu, aquests dies heu rebut a la vostra bústia de correu electrònic un missatge d'OASI-TINET que conté l'enllaç que us dirigirà al qüestionari. Respondre'l només us ocuparà uns minuts i teniu temps per fer-ho fins el divendres 18 de febrer.

Com a novetat d'enguany, no caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom d'usuari i contrasenya, garantint, d'aquesta manera, la seguretat de les vostres dades. Recordeu, a més, que l'Enquesta de satisfacció tinetaire és totalment anònima i confidencial.

Agraïm de nou la vostra col·laboració i us recordem que som a la vostra disposició per qualsevol iniciativa o consulta.

Ben cordialment,

Enric Brull Alabart
Director d'OASI

+info

TINET.mobi

Descobreix el nou www.tinet.mobi
TINET ha renovat recentment el seu portal adaptat per a dispositius mòbils tinet.mobi. El nou web compta amb una interfície més acurada que en millora l'accessibilitat i la lectura per part de l'usuari. Accedeix al webmail, a la programació del cinema, als actes d'agenda del dia i a la informació turística de pobles i ciutats de la demarcació de Tarragona, siguis on siguis i en qualsevol moment.
+info


Canvis en el Directori web

Canvis en el Directori web
Aquest mes de gener TINET ha unificat en un sol directori el Directori tinetaire i el Directori d'empreses. Aquesta fusió ha implicat la creació d'una única categorització general i d'un únic formulari per donar d'alta nous enllaços web. A més, a partir d'ara els webs allotjats a TINET o pertanyents a usuaris amb correu de TINET es diferenciaran de la resta gràcies a una icona amb la T de TINET. Recorda que al Directori web de TINET únicament s'inclouen enllaços de webs pertanyents a persones o entitats de la demarcació de Tarragona.
+info

Seguretat
Alerta amb el phishing
En les últimes setmanes s'ha detectat que alguns usuaris estan rebent correus electrònics indicant-los que actualitzin la informació del seu compte de correu i contrasenya en un formulari web, o que enviïn aquestes dades per correu electrònic. Es tracta d'un atac phishing per tal d'aconseguir accedir al vostre compte.
 MAI enviïs les teves dades de compte ni contrasenya per correu electrònic, ni les posis en cap formulari que t'enviïn per correu electrònic, doncs MAI te les demanarem per aquesta via. L'única forma segura de canviar la teva contrasenya de correu és fer-ho des del portal de TINET, a l'espai de Canvi de contrasenya, o des del Webmail de TINET. +info

Novetats a YouTube
Vídeos de la TINETjornada
Al canal de TINET a YouTube hi pots trobar els últims vídeos publicats al portal tinet.cat, entre els quals hi ha les intervencions de Genís Roca i Els Amics de les Arts durant la darrera TINETjornada o les entrevistes a nous Testimonis, com ara al pescador tarragoní Francesc Leandro o a l'artesà sarralenc Isidre Magre. +info

Panoràmica esfèrica de Siurana de Prades
Fotografies panoràmiques esfèriques
El Canal Turisme de TINET incorpora l'última tecnologia fotogràfica per a pàgines web. S'anomena fotografia panoràmica esfèrica, una imatge dinàmica de 360º per 180º que et permet descobrir un paratge des d'un punt en concret, com si et trobessis allà mateix. Descobreix diversos punts de la geografia i el patrimoni de les nostres comarques sense moure't de la cadira. +info

Actulaitza les teves dades
Actualitza les teves dades a TINET
Recorda que pots actualitzar les teves dades d'usuari des del Webmail de TINET, a l'enllaç “Actualitza les teves dades” que trobaràs a sobre de la safata d'entrada. Aquesta informació, juntament amb els resultats de l'enquesta de satisfacció que et proposem, ens és útil a l'hora de millorar els serveis que t'oferim. +info

Consultar texto en castellano.

Nota Legal LSSI
En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments d'OASI-TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.