Celebrem el Dia d'Internet amb la primera edició ePub gratuïta de 'Tirant lo Blanc'

Benvolgudes i benvolguts tinetaires,

Coincidint amb el Dia d'Internet, que se celebra aquest 17 de maig, TINET posa a l'abast dels ciutadans la primera edició gratuïta en format digital ePub de l'obra de Joanot Martorell Tirant lo Blanc.

Tirant lo BlancEs tracta de la primera transcripció completa i fidel a l'obra original que es pot trobar disponible en el format estàndard del llibre electrònic (o ebook), el qual permet adaptar-se millor als diferents suports digitals (e-reader, smartphones, tablets...).

En l'actualitat, TINET comptava amb la primera transcripció de l'obra a la Web realitzada l'any 1999 per 300 alumnes de nou centres educatius de la demarcació, basant-se en la transcripció que va fer Martí de Riquer l'any 1947.

Ara, TINET presenta una nova versió rigorosa i acurada d'aquesta obra cabdal de la literatura cavalleresca catalana i universal, revisada i corregida pel filòleg Ramon Vernet.

Així, doncs, us animem a descarregar-vos ja aquesta darrera versió de Tirant lo Blanc, en format ePub o PDF, que us oferim de franc a través de la TINETbiblioteca.

Ben cordialment,

Enric Brull Alabart
Director d'OASI

+info

Matí i altres contes

Matí i altres contes
A biblioteca.tinet.cat hi trobareu, a més del Tirant lo Blanc, l'obra Matí i altres contes. Aquest llibre recull el conte premiat en el 14è Premi de narrativa curta per Internet TINET (Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2010) i una selecció dels relats que s'hi van presentar.

D'altra banda, properament estaran accessibles dins la col·lecció "Relats TINET" tots els relats que es van presentar al Premi, els autors dels quals van autoritzar-ne la seva publicació.

+info
ePub

Llibreria ePub
Amb la publicació de les darreres obres, TINET ha incorporat a la seva Biblioteca el nou estàndard per a la publicació electrònica, el format ePub.
+info

Enriqueta Sedó, al Canal Testimonis
Nous testimonis a TINET
Entra al canal Testimonis de TINET i submergeix-te en la vida social i cultural de les nostres comarques de la mà dels seus protagonistes, persones anònimes que ens narren les seves vivències en relació a un fet característic de casa nostra. Les útimes incorporacions: Enriqueta Sedó, guia turística del castell-monestir d'Escornalbou, i Lluís Sáenz de Pablo, pilot de marina i professor de l'antiga Escuela de Aprendices Marineros de Tarragona. +info

V Premi TINET de Projectes
Presenta el teu projecte i fes mòbil el teu entorn!
S'ha obert la convocatòria per la cinquena edició del Premi TINET de Projectes a Internet! Enguany es prestarà una especial atenció en les aplicacions per a dispositius mòbils que vinculin els sistemes de geolocalització dels terminals amb els continguts dels diversos canals de TINET. L'execució del projecte guanyador anirà a càrrec d'OASI.
Tens temps fins el 15 de setembre per presentar el teu projecte i guanyar 3.000 euros! +info
Nieve de primavera
Álvaro Sanz guanya el Premi TINET de Curtmetratges
El fotògraf i dissenyador Álvaro Sanz ha estat el guanyador d'aquest any del Premi TINET de Curtmetratges Autors de Tarragona en el Festival de Cinema de la ciutat, el REC. Sanz competia amb el seu curt "Nieve de Primavera", un film que ens parla sobre un passat, un present i un possible futur al qual encara podem mirar amb esperança. +info

Consultar texto en castellano.

Nota Legal LSSI
En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments d'OASI-TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.