Bones pràctiques a les escoles i formació arreu del territori

Benvolgudes i benvolguts tinetaires,

Un curs més, TINET ha tornat a les aules de les escoles per a explicar als petits com fer un bon ús d’Internet. L’activitat de la TINETescola proposa un taller TINETescola i TINETaulaeducatiu i lúdic als alumnes de 4t i 5è de primària. Durant l’any 2011 un total de 496 escolars han participat d’aquesta activitat. El taller ha arribat a un total de 15 centres educatius d'arreu de la demarcació.

A més, TINET segueix impulsant una activitat formativa gratuïta destinada als municipis de la demarcació de Tarragona de menys de 4.000 habitants: la TINETaula. Els cursos són itinerants i s’ofereixen als Ajuntaments de manera gratuïta. Aquest any 2011, s’han beneficiat un total de 820 alumnes de 44 municipis de les comarques de Tarragona. La TINETaula ofereix diferents cursos temàtics que permeten als alumnes introduir-se en el món d’Internet o bé ampliar els seus coneixements sobre l'edició de blocs o webs o sobre les xarxes socials i altres eines existents a la Xarxa.

Amb la TINETescola i la TINETaula, TINET continua amb la seva tasca de difusió d'Internet i de les TIC entre els ciutadans, perquè la gent del nostre territori no es quedi al marge de les noves tecnologies i sàpiga aprofitar totes les possibilitats i oportunitats que ens ofereixen.

Ben cordialment,

Enric Brull Alabart
Director d'OASI

+info

15è Premi TINET de Narrativa Breu per Internet

Convocat el 15è Premi de narrativa curta TINET
Arriba una nova edició del Premi de narrativa curta per Internet TINET, en el marc dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2011-2012. La convocatòria ja està oberta. Tens temps per participar-hi fins el 15 de gener. El guanyador s'endurà 1.000 euros i la Musa de Tarragona de bronze. A més, els millors relats es publicaran en un llibre editat per Cossetània.
+info


TARTREC - Tarragona Treballs de Recerca

Els Treballs de Recerca dels estudiants tarragonins, a la TINETbiblioteca
La TINETbiblioteca ha incorporat en el seu fons una nova col·lecció de llibres electrònics anomenada TARTREC, acrònim de Tarragona Treballs de Recerca. Aquesta és una prova pilot que neix amb la voluntat d'anar agregant periòdicament treballs de recerca, elaborats per estudiants de les nostres comarques, que hagin centrat el seu estudi en algun aspecte relacionat amb la ciutat de Tarragona.
+infoSegueix-nos a:

TINET al Facebook  TINET al Twitter  TINET al YouTube  TINET a Google+
Configura't el correu al teu mòbil
Configura el correu de TINET al teu mòbil
TINET et vol ajudar a configurar el teu correu electrònic als teus dispositius mòbils: telèfon, tauletes... Per a fer-ho de manera ràpida i sense complicacions només cal que segueixis, pas a pas, les senzilles indicacions que et facilitem en l’apartat que hem creat expressament en el nostre web.  Els textos i les imatges et guiaran per a completar correctament la configuració en els teus dispositius, amb indicacions per a cadascun dels diferents sistemes operatius que hi ha al mercat: Android, iOS (Apple), Blackberry... +info

Hòsting de TINET
TINET incrementa l'espai disponible del servei de hòsting
Els usuaris de l’actual servei de hòsting de TINET i aquells que vulguin contractar-lo compten des de fa unes setmanes amb més espai per als seus continguts a la Xarxa. Aquest ha passat de 2 a 3 GB, sense augment del cost de les tarifes. Aquesta millora del servei s’ha aplicat al servei de hòsting de web, i també als de domini de webfàcil i de subdomini
. +info

Rosa de les Neus Palau, neboda de Maties Palau Ferré
Novetats al nostre canal de YouTube
Darrerament hem incorporat en el nostre canal a YouTube nous videotutorials d'ajuda relatius als serveis de blocs i webmail. A més, també hi trobaràs cinc noves entrevistes a ciutadans de les nostres comarques, els quals són un testimoni viu d'algun tret característic de les nostres comarques, com el de Joan Estellé i l'ofici de camàlic al Delta de l'Ebre o el de Rosa de les Neus Palau, neboda de Maties Palau Ferré.

Consultar texto en castellano.

Nota Legal LSSI
En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments d'OASI-TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.