Un Sant Jordi literari, digital i tarragoní, amb TINET

Benvolgudes i benvolguts tinetaires,

Un any més, des de TINET ens volem afegir a la festa tan nostrada del llibre i la rosa, i donar-vos a conèixer les noves propostes que hem endegat des de la nostra TINETbiblioteca.

Primer de tot, us presentem una nova col·lecció de llibres digitals, o e-books, en format PDF i ePUB i que hem batejat com a MÓNTREC, Món Treballs de Recerca. Aquesta nova col·lecció neix gràcies a la bona acollida que ha tingut la col·lecció TARTREC, i en la qual s'hi inclouen treballs elaborats per alumnes de Batxillerat degudament revisats i, fins i tot, premiats que parlen d'algun aspecte relacionat amb la ciutat de Tarragona. A partir d'ara, MÓNTREC donarà la possibilitat de publicar treballs d'altres àmbits i temàtiques, ajudant a difondre el coneixement i la investigació que es porta a terme als instituts de les nostres comarques.

Una altra de les novetats que ofereix TINET en aquest Sant Jordi és la reedició digital d'alguns clàssics tarragonins que es van incloure en el seu moment en l'anomenada Bitblioteca Digital Tarraconense. Ja podeu trobar al web de TINET l'edició per a tauletes tàctils i e-readers de dues novel·les de Pin i Soler o dos estudis històrics sobre Tarraco realitzats per Josep M. Recasens i Adolf Schulten.

A més a més de tot això, com tots sabeu, la TINETbiblioteca també és un espai per a compartir. Si sou creadors de textos literaris, d'assaig o d'estudi, podeu publicar-los a Internet a través de TINET. En aquest sentit, i per tal d'ajudar-vos a entrar en el nou món dels llibres digitals, hem elaborat una guia de Publicació i lectura d'ePUBs (amb videotutorial inclòs) perquè pugueu maquetar els vostres propis llibres fàcilment.

Des de TINET, esperem que pugueu gaudir de les propostes que us presentem i us desitgem una feliç diada de Sant Jordi!

Ben cordialment,

Enric Brull Alabart

Director de l'Àrea
de Coneixement i Qualitat
de la Diputació de Tarragona

+info

Xavier Ballester

Xavier Ballester guanya el Premi TINET de Narrativa amb el seu relat 'Ous ferrats'
El vallenc Xavier Ballester s'ha endut el 15è Premi de Narrativa Curta per Internet TINET, en el marc dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2011-2012. El premi està dotat en 1.000 euros, aportats per la Diputació de Tarragona. Properament l'obra guanyadora i un conjunt d'obres seleccionades es publicaran en paper per Cossetània i, posteriorment, en digital per TINET.
+info


Panoràmiques esfèrqiues

Les panoràmiques esfèriques a un clic
Ja pots consultar tot el fons de fotografies panoràmiques esfèriques de TINET amb un sol clic. Descobreix els racons més emblemàtics del Camp i l'Ebre com si t'hi trobessis in situ.
+info


Altres novetats

Canal Testimonis: Juan Martínez Manzano (Tota una vida a Torreforta) i Andreu Torres (Comunitat Gitana de Tarragona)

Canal Personatges: Josep Pin i Soler (escriptor), Jaume Ferran i Clua (metge), Ramon Cabrera  i Grinyó (militar) i Santiago Costa i Vaqué (escultor i pintor).

Canal Turisme: Nous vídeos sobre Siurana (Cornudella de Montsant), la Bassa de les Olles (L'Ampolla) i la Casa Castellarnau (Tarragona).


Segueix-nos a:

TINET al Facebook  TINET al Twitter  TINET a Google+  TINET al YouTube
Consultar texto en castellano.

Nota Legal LSSI
En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments de TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.