Com gestionar la teva identitat en línia, a la TINETjornada 2012

Benvolgudes i benvolguts tinetaires,

Aprofitant l'avinentesa de la celebració del 17 de maig, Dia Mundial d'Internet, volem presentar-vos una nova edició de la TINETjornada, la nostra trobada anual per parlar sobre les tendències en el món d'Internet i de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). En aquesta edició, a la TINETjornada ens centrarem en com gestionar la pròpia identitat a la Xarxa, tant a nivell personal com empresarial.

Cartell TINETjornada 2012Per fer-ho, comptarem amb la presència de professionals i usuaris avançats de les xarxes socials que ens "il·luminaran" amb els seus coneixements i la seva experiència. Tots ells tenen arrels en el nostre territori i dia a dia tenen contacte directe amb allò que ens és més proper. A més, en certes ocasions han treballat conjuntament i es "segueixen" mútuament a les xarxes. Jesús Ferré, Agustí López, Bernadette Farriol i Xavi Domènech ens guiaran en l'aprenentatge de l'ús i de l'estratègia de les xarxes socials.

La TINETjornada es realitzarà el proper dissabte, 26 de maig, al matí, al Palau de la Diputació. Com ja sabeu, l'activitat és gratuïta i cal inscriure's-hi prèviament enviant un correu electrònic a info@tinet.cat, indicant el vostre nom i cognoms i la vostra adreça electrònica de contacte, afegint a l'assumpte "TINETjornada 2012".

Així, doncs, juntament amb el president de la Comissió Informativa de Coneixement i Qualitat de la Diputació de Tarragona, Pere Granados, us animem a participar-hi.

Ben cordialment,

Enric Brull Alabart

Director de l'Àrea
de Coneixement i Qualitat
de la Diputació de Tarragona

+info


Participa a l'Enquesta de Satisfacció Tinetaire!

Enquesta de satisfacció tinetaire 2012
Un any més, des de TINET us demanem la vostra ajuda per millorar la qualitat dels nostres serveis. A partir del proper 21 de maig rebreu a la vostra bústia de correu electrònic un enllaç per a accedir a l'Enquesta de satisfacció tinetaire 2012. Respondre-la només us ocuparà uns minuts i tindreu temps per fer-ho fins l'1 de juny. Com en l'edició anterior i per garantir la seguretat de les vostres dades, no caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom d'usuari i contrasenya de TINET. Recordeu, a més, que l'enquesta és totalment anònima i confidencial.
+info


Altres novetats

Canal Testimonis: Joan Folch Solé, una mirada de llarg recorregut davant els canvis del món agrari a Salomó durant el segle XX.

Canal Personatges: descobrim la figura de Joan Baptista Manyà Alcoverro
(teòleg i filòsof).

Canal Turisme: noves fotos de la Cooperativa Agrícola de Gandesa, després de la recent rehabilitació del celler.

Canal Biblioteca: la col·lecció MÓNTREC incorpora un nou treball, Els diaris de Gemma Lienas, d'Alexandre Fuentes.


Segueix-nos a:

TINET al Facebook  TINET al Twitter  TINET a Google+  TINET al YouTube
Consultar texto en castellano.

Nota Legal LSSI
En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments de TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.