Diputació de Tarragona

Portada del llibre 'Ous ferrats i altres contes'Un Sant Jordi de conte, amb TINET

Benvolgudes i benvolguts tinetaires,

Com cada 23 d'abril, el nostre país viu una de les seves festes més populars i característiques, la diada de Sant Jordi. TINET, un any més, s'hi vol sumar i, per això, en motiu del Dia Internacional del Llibre, publica a Internet per a la seva descàrrega gratuïta el llibre 'Ous ferrats i altres contes', editat en paper per Cossetània i disponible a les llibreries. El llibre el trobareu disponible en ePUB i PDF, formats compatibles en la majoria de dispositius electrònics destinats a la lectura.

'Ous ferrats i altres contes' és un recull dels millors relats, encapçalats pel guanyador, que es van presentar en el 15è Premi de narrativa curta per Internet TINET (Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2011-2012).

A més, aprofitem l'avinentesa per recordar-vos que el proper 4 de maig, en un acte-concert al teatre Metropol de Tarragona, es donarà a conèixer el nom del nou guanyador i es farà entrega del Premi TINET de narrativa, juntament amb els altres guardons que conformen el cartell de Premis Literaris 2012-2013. El passat mes de gener va finalitzar el termini de presentació de relats amb un rècord de participants, uns 279, la qual cosa us agraïm.

Per últim, només ens resta desitjar-vos una feliç diada!

Ben cordialment,

Enric Brull Alabart

Director de l'Àrea
de Coneixement i Qualitat
de la Diputació de Tarragona

+info

Ajuda de TINET

Necessites ajuda?
A TINET hem renovat la nostra secció d'ajuda. Ara pots accedir amb més facilitat a les dades de configuració del correu i els altres serveis de TINET, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. I si ho necessites, també hi trobaràs les dades de contacte del nostre Centre d'Atenció a l'Usuari.
+info


Revisa la configuració del teu correu
Utilitzes un gestor de correu, com ara Thunderbird o Outlook, i tens problemes per descarregar i enviar correus? Et recomanem que revisis la configuració del correu a la teva aplicació. Recorda que el servidor d'entrada és pop3.tinet.cat i el de sortida, smtp.tinet.cat.
+info


Canal Testimonis

Marcè Pin i Planells i Alícia Pin Ruiz, la memòria de Pin i Soler.

Pere Vilalta i l'Aeroclub de Reus.

Mateu Colet Güixens, l'ofici de boter al Baix Penedès.

Joan Vives Alterats, mestre d'aixa cambrilenc.

Jordi Mariné Gallisà i el conreu de l'avellana a Riudoms.


Segueix-nos a:

TINET al Facebook  TINET al Twitter  TINET a Google+  TINET al YouTube
Curs PowerDirector
Nou curs d'edició de vídeo de Jaume Parés
Ja podeu accedir a través del canal Youtube de TINET a la segona edició del curs elaborat pel tinetaire Jaume Parés sobre edició de vídeo amb Power Director v11 (CyberLink). Aquesta guia és una fantàstica eina per introduir-se en el món de l’edició de vídeo i crear, així, les nostres pròpies produccions. Entre les novetats més destacades d’aquesta nova versió hi ha l’ús de l’efecte croma (Capítol 10.1) i la iniciació al 3D (Capítol 6). +info

Desbordament del Francolí el 1994
Darrers treballs de recerca a biblioteca.tinet.cat
La col·lecció TARTREC incorpora dos nous treballs. El primer és un estudi d'Alba Suanes sobre el risc d'inundació de dos punts del Francolí pel seu pas per Tarragona (acompanyat d'un vídeo de les inundacions del 1994). El segon, una anàlisi sobre la repercussió pública de l'escriptor Josep Pin i Soler realitzat per Patrícia Álvarez. En el cas de la col·lecció MÓNTREC, també hi trobem novetats, un treball de Maria Font sobre l'arquitectura i la iconografia de l'església de Constantí
. +info

El Comprador
Tres emprenedors tarragonins posen en marxa un servei de compra online pioner a Espanya
El comprador és un nou servei en línia creat a les nostres comarques i pioner a tot l'Estat i que permet fer la compra per Internet i gaudir de les millors ofertes de cada supermercat. A més, es combina l'oferta amb productes d'alt valor afegit (ecològics i artesans) provinents de la zona. Actualment la iniciativa abarca els municipis de Tarragona i Reus i les seves rodalies. +info

Consultar texto en castellano.

Nota Legal LSSI
En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments de TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.