Diputació de Tarragona

La llar intel·ligent, a la TINETjornada

Benvolgudes i benvolguts tinetaires,

Ens plau anunciar-vos que ja és a punt una nova edició de la TINETjornada, la trobada de difusió anual sobre tendències i novetats en el món d'Internet i de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC).

La TINETjornada d'enguany tindrà lloc el dissabte 25 de maig, des de les 9:30h a les 13:30h, al Palau de la Diputació de Tarragona i estarà dedicada a “La llar intel·ligent. Internet i la connectivitat a casa”.

Detall del cartell de la TINETjornada (Il·lustració: Napi) Durant de la jornada comptarem amb la presència d'experts que aprofundiran en aspectes diversos relacionats amb aquesta qüestió. David Ferré, del Col·legi Oficial d'Enginyers de Tarragona, tractarà de les “Possibilitats de les llars intel·ligents”. Josep Lluís de Gabrieli, de Bitlonia, explicarà “Com es fa la compra a les llars intel·ligents?”. Climent Aparicio, de la Comunitat de Raspberry Pi a Catalunya, i David Pàmies, usuari, ens presentaran aquest dispositiu i les seves possibilitats amb “Raspberry Pi, un enginy personal?”. Finalment, Jordi Fabregat de Mitjans Digitals de Televisió de Catalunya tancarà les ponències amb “Qualsevol dispositiu com a pantalla d’oci interactiva?”.

A més d'una bona oportunitat per adquirir i renovar informació i coneixements sobre qüestions tecnològiques d'actualitat, aquesta cita representa, com sabeu, un esperat punt de trobada de tots els tinetaires. Us convidem a participar-hi activament, a absorbir i aprofitar tot allò que posaran al nostre abast els experts i alhora a abocar i compartir tot allò que tingueu a dir: informació, inquietuds, i suggeriments.

Només compartint els coneixements de cadascú de nosaltres som capaços d'aprofundir en el coneixement global i podem seguir avançant.

Esperem comptar amb vosaltres, un cop més, en aquest apassionant repte.

Ben cordialment,

Enric Brull Alabart

Director de l'Àrea
de Coneixement i Qualitat
de la Diputació de Tarragona

+info

#TINETjornada al Twitter
Descobreix que s'hi cou!
A través del hashtag de Twitter #TINETjornada pots seguir l'actualitat de la TINETjornada: els dies previs, el seu seguiment en directe i, sobretot, compartir les teves impressions i fer-hi noves aportacions! Segueix-nos i participa-hi!
+info


Inscripcions a la TINETjornada

Inscriu-te ja!
Per participar a la TINETjornada és necessari que t'hi inscriguis prèviament abans del 23 de maig. Només cal que enviïs una petició via correu a info@tinet.cat indicant el teu nom i cognoms i adreça electrònica de contacte, posteriorment rebràs una confirmació de la teva plaça. Recorda que les places són limitades a l'aforament de la sala.
+info


Bernadette Farriol a la TINETjornada 2012

Recupera els vídeos de l'anterior edició
Al canal de TINET a Youtube hi trobaràs els vídeos complets de les diverses intervencions de la TINETjornada 2012 dedicada a la gestió de la identitat digital a la Xarxa.
+info


Segueix-nos a:

TINET al Facebook  TINET al Twitter  TINET a Google+  TINET al YouTube
Consultar texto en castellano.

Nota Legal LSSI
En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments de TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.