Diputació de Tarragona

Darrers dies per a inscriure's a la TINETjornada 2013

La TINETjornada, organitzada per la Diputació de Tarragona, manté obertes, fins divendres, les seves inscripcions gratuïtes. Un centenar de participants han confirmat ja la seva assistència a la cita anual amb les novetats sobre el món d’Internet i les Tecnologies de la Informació i Comunicació. La TINETjornada 2013, dedicada a “La llar intel·ligent. Internet i la connectivitat a casa”, tindrà lloc aquest dissabte, 25 de maig, de dos quarts de 10 del matí fins dos quarts de dues del migdia, al Palau de la Diputació de Tarragona.

Com a novetat, les sessions també podran seguir-se online. La retransmissió en directe es realitzarà a través del sistema de Hangouts de Google+. S’hi podrà accedir, també, a través del portal de TINET. Passats uns dies, les diverses intervencions estaran a disposició de tothom en alta qualitat a través del canal de TINET a YouTube.

La TINETjornada és un tradicional punt de trobada de la comunitat tinetaire de casa nostra i és, alhora, oberta a tothom. Amb aquest esdeveniment, la Diputació de Tarragona vol difondre informació d’actualitat sobre els diferents aspectes d’Internet i de les TIC d’una manera planera i entenedora, però també exhaustiva i interessant amb la participació d’experts en els temes que es plantegen edició rere edició. La inscripció és gratuïta i encara pot formalitzar-se mitjançant un correu electrònic a info@tinet.cat.

+info

Anunci TINETjornada 2013
#TINETjornada al Twitter

#TINETjornada al Twitter

Segueix la TINETjornada en directe o en diferitEnquesta de satisfacció tinetaire 2013
Un any més, des de TINET us demanem la vostra ajuda per millorar la qualitat dels nostres serveis. A principis de juny rebreu a la vostra bústia de correu electrònic un enllaç per a accedir a l'Enquesta de satisfacció tinetaire 2013. Com en l'edició anterior i per garantir la seguretat de les vostres dades, no caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom d'usuari i contrasenya de TINET. Recordeu, a més, que l'enquesta és totalment anònima i confidencial.
+info


Segueix-nos a:

TINET al Facebook  TINET al Twitter  TINET a Google+  TINET al YouTube
Consultar texto en castellano.

Nota Legal LSSI
En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments de TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.