Diputació de Tarragona

TINET, dinamitzador tecnològic i cultural

Benvolgudes i benvolguts tinetaires,

TINET continua amb la seva activitat habitual, promovent el coneixement i l'ús de les noves tecnologies a casa nostra i, a la vegada, ajudant, des de la Xarxa, en la difusió de la cultura.

Des del passat mes d'octubre, portem a centres de primària i, ara també, de secundària coneixements, consells i activitats per a un bon ús d’Internet: eficient, segur i responsable. Ho fem a través de la TINETescola, un taller dirigit als alumnes de la demarcació de 9 a 14 anys (de 4t de primària a 2n d'ESO), als quals se'ls hi presenten nous riscos, amb un ús molt més generalitzat de les xarxes socials i nous fenòmens com el ciberassetjament. En aquest curs ja han estat planificades disset noves activitats a municipis de menys de 6.000 habitants de la demarcació i, en menys d'una setmana, s'obrirà una nova convocatòria a escoles i instituts amb 15 activitats més.

En un altre sentit, TINET és present una edició més en el cartell de Premis Literaris Ciutat de Tarragona. Des del 28 d'octubre i fins el 15 de gener pots participar en el XVII Premi de narrativa curta per Internet TINET presentant el teu relat. Justament, aquests dies, també ha sortit a la llum el llibre en paper resultant de l'edició anterior, Vi bo i altres contes, el qual es presentarà en un acte a Tarragona aquest 23 de novembre on hi esteu tots convidats.

Ben cordialment,

Enric Brull Alabart

Director de l'Àrea
de Coneixement i Qualitat
de la Diputació de Tarragona

+info


Què és i com funciona Internet?
Coneix què és i com funciona Internet a través del nou vídeo que hem publicat al nostre canal de Youtube.

Vi bo i altres contes

Vi bo i altres contes, ja a les llibreries
El proper dissabte, 23 de novembre, es farà la presentació pública a Tarragona del llibre resultant de l'edició anterior del premi TINET de narrativa. El llibre es titula Vi bo i altres contes i ha estat editat per Cossetània Edicions.
+info


Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2013-2014

Convocat el XVII Premi de narrativa curta per Internet TINET
Ja pots presentar el teu relat per participar en la 17a edició del Premi TINET, un guardó inclòs en el cartell de Premis Literaris Ciutat de Tarragona. Tens temps fins el 15 de gener de 2014. El guanyador s'endurà 1.000 euros i la Musa de bronze. A més, el relat guanyador i una selecció dels millors es publicaran en un llibre en paper.
+info


TINETescola

TINETescola:
4a Convocatòria

Nova oportunitat perquè les escoles i els instituts de municipis de menys de 6.000 habitants del Camp i l'Ebre puguin sol·licitar alguna de les activitats de la TINETescola. El període d'inscripció s'obrirà durant els propers dies i restarà obert uns deu dies. Les bases i els fulls d'inscripció els trobareu disponibles a la seu electrònica de la Diputació just quan s'obri la convocatòria.
+info


Segueix-nos a:

TINET al Facebook  TINET al Twitter  TINET a Google+  TINET al YouTube
Consultar texto en castellano.

Nota Legal LSSI
En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments de TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.