Si tens algun problema per llegir aquest correu, pots veure'l en línia a: http://www.tinet.cat/presentat-el-darrer-llibre-del-premi-tinet-i-nova-convocatoria-oberta
 
Diputació de Tarragona
BUTLLETÍ TINETAIRE
09.12.2016
 
  
 
Streaming de la presentació pública de "Found footage i altres contes"línia menú

Vídeo-presentació del darrer llibre del Premi TINET

Recupera el vídeo de la presentació del llibre Found footage i altres contes, el llibre resultant del 19è Premi TINET (Premis Literaris Ciutat de Tarragona) i que ha estat editat en paper per Cossetània. L'esdeveniment, que es va emetre en directe per Internet, va comptar amb la participació de Guillem Latorre, autor del relat guanyador, i de la filòloga i escriptora Fina Anglès, qui va ser l'encarregada de presentar el llibre.

 
Cartell dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2016-2017

Ja pots enviar el teu relat per participar en la 20a edició

Tens temps fins al 15 de gener de 2017 per presentar el teu conte als Premis Literaris Ciutat de Tarragona. El guanyador s'endurà 1.000 euros i la Musa de Bronze de Tarragona. A més, els millors relats es publicaran en un nou llibre.

 

Tinetaires

Nova enquesta de satisfacció tinetaire

En els propers dies rebràs al teu correu electrònic l'enquesta anual de valoració dels nostres serveis. Les teves respostes ens són utils per millorar dia rere dia. L'enquesta és totalment anònima.

 

Formació

5 consells per mantenir el correu brossa a ratlla

En un sol dia podem arribar a rebre desenes i desenes de missatges a la nostra bústia de correu electrònic i, moltes vegades, es pot tractar de missatges no desitjats, entre propaganda, estafes i altres. T'ensenyem com filtra-los i evitar que t'apareguin a la teva safata d'entrada.

Actualitat

Canvis en els certificats de confiança

A TINET hem renovat recentment els nostres certificats de confiança per al correu electrònic. Si utilitzes una connexió segura, hauràs de validar el nou certificat de seguretat.