Diputació de Tarragona
Bones festes i feliç any nou!

Segueix-nos a:   TINET al Facebook  TINET al Twitter  TINET al YouTube  TINET a Google+ 

T-ecnologia

Nous continguts del portal de TINET

La informació i el suport tecnològics més a l'abast que mai

Acabem aquest 2014 consolidant l’orientació del portal web de TINET cap a continguts tecnològics i de suport als ciutadans.


El portal et permet estar al dia de les novetats, conèixer informacions i esdeveniments relacionats amb el territori i accedir a consells i suport en l’ús de les TIC.
Hem incorporat els botons socials per a què sigui molt més senzill compartir i valorar les informacions que trobis interessants.

El rànquing de les informacions més vistes ens permet saber quins són els principals interessos dels usuaris. Els 5 articles més vistos dels darrers sis mesos han estat:


A l’apartat Programari trobaràs les millors aplicacions, les novetats, i tot allò que et pot ser útil per a què ho instal·lis a l’ordinador o, ara també, als teus dispositius mòbils. Pots cercar-lo en funció del sistema operatiu que necessitis. També trobaràs aplicacions web.

Els articles de programari més visitat l’últim mig any han estat:

També hem creat un nou formulari d'ajuda, perquè ens puguis fer arribar les teves consultes més fàcilment i poder-les gestionar amb més agilitat.


Portades dels primers llibres del Premi TINET

18è Premi TINET: convocatòria oberta

Recupera els millors relats de les primeres edicions del Premi TINET i anima't a participar en la 18a edició

Des d'aquest mes de desembre, tots els usuaris que ho desitgin poden descarregar-se la versió digital en PDF dels llibres resultants de les primeres edicions del Premi TINET de narrativa breu per Internet. Els llibres recullen els contes guanyadors i una selecció dels millors que s'hi van presentar.

A més a més, fins el proper 15 de gener de 2015 tens temps per participar en la 18a edició del concurs literari. La participació està oberta a tothom i la millor narració s'endurà un premi de 1.000 euros i la Musa de bronze de Tarragona. Recorda que el relat ha de ser inèdit, escrit en català i l'has de presentar via correu electrònic.
Consulta les bases.


Consultar texto en castellano.

Nota Legal LSSI
En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments de TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.