Diputació de Tarragona

Gràcies a tothom per la companyia dels últims 14 anys

Benvolgudes i benvolguts tinetaires,

M'adreço a tots vosaltres perquè estic encetant el camí que ha de tancar el meu recorregut professional en actiu i que, afortunadament, durant els últims 14 anys he compartit de molt bon grat amb vosaltres conduint TINET.

Com sabeu, l'any 1995, amb l'empenta del Manel Sanromà i amb el suport de la Fundació Universitària de Tarragona (FUT), es va posar en marxa una iniciativa pionera d'Internet a Europa, TINET, coincidint amb el naixement de les xarxes ciutadanes de Milà i Bolonya.

El 2001, quan TINET ja era a OASI sota l'aixopluc de la Diputació de Tarragona, vaig rellevar al Manel en la direcció de la xarxa ciutadana. D'aquest període, fructífer i molt dinàmic en projectes i activitats, allò que vull destacar molt especialment és que en tot moment m'he sentit molt acompanyat i que mai heu desatès cap petició de col·laboració. Voldria assenyalar que ha estat un honor per a mi conduir TINET aquests anys i sols tinc agraïments a tots vosaltres.

A partir d'ara, el llegat del projecte de TINET, que des de fa 4 anys es gestiona des de l'Àrea de Coneixement i Qualitat de la Diputació de Tarragona, passa a l'Amadeu Roig qui des de l'any 2000 porta a terme tasques de responsabilitat a TINET i el coneix al detall. L'Amadeu, experimentat en el món de l'edició web i amb habilitats en el camp de les TIC, segur que hi posarà l'esforç i l'afany per afrontar aquesta nova comesa amb professionalitat.

Una abraçada a tothom!

Enric Brull Alabart

Director de l'Àrea
de Coneixement i Qualitat
de la Diputació de Tarragona


Enric Brull ha dirigit TINET durant els darrers 14 anysSegueix-nos a:

TINET al Facebook  TINET al Twitter  TINET a Google+  TINET al YouTube
Consultar texto en castellano.

Nota Legal LSSI
En compliment amb la LSSI (Llei 34/2002 d'11 de juliol), si no voleu rebre més enviaments de TINET, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més. Disculpeu les possibles molèsties que us hàgim pogut ocasionar.