Si tens algun problema per llegir aquest correu, pots veure'l en línia a: http://www.tinet.cat/sant-jordi-retrobat-amb-els-cosins-llunyans
 
Diputació de Tarragona
BUTLLETÍ TINETAIRE 23.04.2015
 
  
 
línia menú

Per Sant Jordi, retroba't amb els Cosins llunyans

Un any més TINET t'ofereix gratuïtament l'edició digital, en formats PDF i ePUB, del darrer llibre del Premi de narrativa curta per Internet. Es tracta de Cosins llunyans i altres contes, que recull el conte guanyador, escrit per Pau Berenguer Soriano, i una selecció dels millors relats presentats en la dissetena edició. Descarrega-te'l ara mateix i capbussa't en cadascuna de les històries!

Tota la col·lecció del Premi TINET, disponible ja en format ePUB

Coneix què són i com llegir els fitxers ePUB

 

Tinetaires

TINET 20 anys: dues dècades d'Internet a casa nostra

Enguany a TINET estem d'aniversari. Celebrem 20 anys del naixement d'una de les primeres xarxes ciutadanes a Internet d'Europa, i ho volem fer amb tu. Per això, hem organitzat tot un seguit d'actes i esdeveniments que anirem desvetllant i celebrant al llarg dels properes mesos.

Tinetaires

Ajuda'ns a millorar!

En els propers dies rebràs a la teva bústia un correu electrònic per participar en l'Enquesta de Satisfacció Tinetaire. Recorda que l'enquesta és totalment anònima i no et demanarem ni el teu nom d'usuari ni la teva contrasenya. Les dades recollides serviran per millorar els serveis que t'oferim. Participa-hi!

 

Dispositius

5 senzills consells per a fer durar més la bateria del mòbil

Els telèfons mòbils ens faciliten les tasques, ajuden a l'entreteniment i milloren la comunicació. No dubtem a afegir aplicacions i a utilitzar-les, però aleshores... ens quedem sense bateria! Et proposem alguns consells perquè el teu no es "mori" tan ràpid.

Seguretat

El darrer perill en forma de virus destructiu: l'avís per correu de cartes o paquets no lliurats

El missatge demana seguir un enllaç per a obtenir més informació. Alerta! Si ho fas, descarregaràs un virus que pot deixar inaccessibles tots els documents del teu ordinador.

 

Aplicacions

Descarrega música de manera legal i gratuïta amb MonkingMe

Es tracta d'una plataforma web i una aplicació mòbil desenvolupades per estudiants d'univeristats catalanes.

Territori TIC

Street View arriba als senders del Montsant, els Ports i el Delta

Google Maps ha incorporat, a vista d'excursionista, un total de 21 rutes de senderisme per parcs naturals de Catalunya.

 

Reportatge

I si votéssim per Internet?

Reservem bitllets d'avió, fem la compra setmanal, compartim experiències amb els amics... i fem tot això a través d'Internet. Per què, doncs, no votem per Internet? La tecnologia per a fer-ho és a l'abast, però diferents barreres s'interposen per a què es generalitzi aquesta pràctica que només en comptades ocasions s'ha utilitzat en alguns països del món.

Aplicacions

Una app permetrà als usuaris crear el mapa real de la cobertura mòbil a Catalunya

L'objectiu de la Generalitat és que els propis ciutadans col·laborin per a obtenir una radiografia real sobre la situació actual que permeti treballar per a obtenir, en el futur, un millor nivell de cobertura.

 

Territori TIC

El nou vídeo de la Costa Daurada acumula més de 20.000 visualitzacions en 6 dies

La riquesa natural, cultural i gastronòmica de la zona queda reflectida en aquest audiovisual, produït per l'empresa Minifilms sota la coordinació del Patronat de Turisme de la Diputació, amb música de la vigatana Joana Serrat.

Xarxes

Un molinet de pebre per unir famílies?

Un curiós vídeo de càmera oculta sobre els mals hàbits d'estar "enganxat a la maquineta" quan s'està a taula o reunit amb família està triomfant per diverses xarxes socials. Es presenta un molinet de pebre com a solució definitiva per tallar de soca-arrel el problema: mitja volta i aparells electrònics apagats!