Alta tinetaire

Uneix-te a la nostra comunitat i accedeix a tots els serveis

Dona't d'alta a Tinet i podràs gaudir de franc d'un ampli ventall de serveis. Des d’una adreça de correu electrònic de 3GB que inclou webmail, antivirus i antispam, fins a un espai per publicar la teva web o el teu bloc. Per crear el teu compte, omple el formulari que tens a continuació i dóna un cop d'ull ràpid a tots els Serveis que t'ofereix TINET.

ATENCIÓ: L’alta no és immediata. TINET valida les dades i es posa en contacte amb tu per confirmar l’alta.

Quin compte vols?
Els camps marcats amb * són obligatoris.
Indica l’ús habitual que en faràs del compte.
El nom d'usuari pot contenir lletres ( a - z ) i punts ( . ) , mínim de 4 lletres o caràcters i màxim 8.
@tinet.cat/@tinet.org
L’adreça electrònica pot contenir lletres (a-z) i punts (.) , mínim de 4 lletres o caràcters i màxim de 30. L’adreça pot ser diferent al nom d’usuari i s’activa amb els dominis @tinet.cat i tinet.org i es pot disposar d’ells indistintament.
La contrasenya no pot tenir menys de 6 caràcters i va associada al nom d’usuari. S'accepten lletres, números i símbols (excepte la Ç, la Ñ i cometes). Llegeix l’article on et proposem 5 consells per a crear una contrasenya forta i segura.
Confirma la contrasenya, torna a escriure la mateixa contrasenya.
Qui ets?
El teu nom o el de l’entitat o empresa.
Els teus cognoms.
El teu NIF o el de l’empresa o entitat.
Una adreça de correu diferent a la que sol·licites. Pot ser de TINET o de qualsevol altre proveïdor.
Telèfon principal i/o secundari.
Si tens menys de 14 anys has d’adjuntar el Formulari d’autorització per consentir la cessió de les teves dades. Descarrega’l, omple les dades, que el signi el tutor legal, fas un escàner i adjuntes el fitxer. Si no es rep aquest fitxer no es validarà l’alta.
Els fitxers han de ser de menys de 2 MB.
Tipus de fitxers permesos: pdf.
Indica carrer, número i població. Si l'adreça postal no és de la província de Tarragona, no es realitzarà l'alta.
IMPORTANT:Ha de ser una adreça vàlida d’una població de la província de Tarragona(43***). Es comprovarà que sigui així amb totes les sol·licituds. Si no es pot contrastar correctament no es validarà l’alta.
Vols afegir res més?
Les següents dades les demanem només amb objetius estadístics, i no s'utilitzaran per a cap altre finalitat. No són obligatòries, però agrairíem que ens les proporcionessis.
Condicions del servei
 1. Per utilitzar algun dels continguts i/o serveis del portal o tenir-hi accés, TINET / Diputació de Tarragona pot demanar l’emplenament de formularis que impliquin el tractament de dades de caràcter personal. En aquest cas, l’usuari dóna el seu consentiment exprés i inequívoc i, per tant, autoritza la Diputació de Tarragona a incorporar les dades que facilita per aquest mitjà als seus fitxers i al seu tractament i ús amb la finalitat de gestionar la seva sol•licitud, d’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). L’usuari resta informat que les seves dades de caràcter personal podran ser cedides a tercers per complir la seva sol•licitud.

  Així mateix, l’usuari del web que faciliti dades de caràcter personal a TINET / Diputació de Tarragona resta assabentat que podrà exercir davant la mateixa Diputació els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició, d’acord amb el que estableix la LOPD, fent arribar la corresponent sol•licitud, acompanyada d’una fotocòpia del seu DNI, a les instal·lacions de TINET / Diputació de Tarragona (passeig de Sant Antoni, 100, de Tarragona) o a través d'un correu electrònic a l'adreça protecciodedades@dipta.cat.
   
 2. Els serveis disponibles per oferir són finits i s'oferiran en funció de la seva disponibilitat i recursos. Abusar dels serveis o fer-ne un mal ús pot suposar la cancel·lació del servei, sempre després de demanar explicacions,  trobant solucions temporals per a qui feia servir els serveis.
   
 3. No existeix cap intenció de canviar els serveis a serveis de pagament.
   
 4. Les dades que ofereixin els o les usuàries són privades i en cap cas seran cedides a tercers.
   
 5. Admetem suggeriments per millorar, esmenar i modificar el present codi de conducta. Podeu escriure a webmaster@tinet.cat amb els vostres suggeriments.
   
 6. TINET / Diputació de Tarragona no es fa responsable de qualsevol canvi, mal funcionament o aturada temporal del servei.
Nota legal

De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades facilitades s’incorporaran al fitxer corresponent responsabilitat de la Diputació de Tarragona, amb domicili al Passeig de Sant Antoni, núm. 100, de Tarragona. La finalitat de la recollida i del tractament de les dades és gestionar la vostra relació amb la Diputació de Tarragona. Com a persona interessada podeu accedir al fitxer i exercir, en qualsevol moment, els vostres drets d'accés, de rectificació, de cancel·lació i d'oposició dirigint un escrit a la Diputació de Tarragona (a l'adreça postal assenyalada) o enviant un correu electrònic a l'adreça protecciodedades@dipta.cat.

CAPTCHA
Per comprovar que ets una persona i evitar l’enviament de correu automatitzat, preguem completis aquest codi xifrat.
16 + 1 =
Resol aquest senzill problema matemàtic. Per exemple per a 3+7, introdueix 10