Llistes de discussió

TINET t'ofereix la possibilitat d'estar en contacte amb altres usuaris del portal que comparteixen els mateixos interessos i que volen compartir les seves inquietuds. En aquest sentit, a través de les Llistes de Discussió podràs enviar comentaris o dubtes sobre una determinada qüestió a altres tinetaires. Expressar la teva opinió serà tan fàcil com escriure un mail i enviar-lo a la llista (tema) que escullis.

Accedeix a la pàgina de gestió de subscripcions a les llistes i segueix els passos.

SOBRE LES LLISTES DE DISCUSSIÓ
Les llistes de discussió, també anomenades de correu electrònic, es van popularitzar a finals de la dècada dels noranta i, concretament, després que explotés la bombolla d'Internet. El funcionament és molt senzill: es configura una llista amb diversos correus electrònics (fins a centenars) i se li assigna un nom, per exemple medi ambient, informàtica, etc. Aquest nom indica quin és l'interès dels usuaris que hi pertanyen. Per exemple, la llista de mails ‘Medi Ambient’ és d'usuaris als quals els interessa parlar d'aquest tema i cada vegada que s'hi envia un missatge aquest arriba a tots a totes les bústies, de manera que uns es retroalimenten de les respostes, dubtes i informacions, etc. dels altres. En definitiva, és una altra manera de distribuir massivament la informació. Moltes organitzacions l'utilitzen per mantenir informats als seus membres.

COM PARTICIPAR?
Abans de sol·licitar l'alta a una llista de discussió has de tenir en compte que per participar-hi com a usuari hauràs de seguir unes normes, les anomenades ‘netiquettes’, per garantir que la comunicació entre els usuaris es faci de manera correcta i amb respecte. Per més informació pots visitar el web: llistes.tinet.cat.

LLISTES DISPONIBLES

  • Acudits. Explicar, narrar i/o comentar acudits (de tot tipus) o altres coses gracioses.
  • Amposta. Temes relacionats amb la ciutat d'Amposta.
  • Compravenda (alt volum de tràfic). Llista per comprar o vendre qualsevol cosa.
  • GCE (alt volum de tràfic). Llista sobre la Guerra Civil Espanyola.
  • Genealogia. Llista sobre genealogia en general.
  • Lletraferits. Llista on tenen cabuda tot tipus d'escrits.
  • Parlem. Llista per parlar sobre qualsevol tema.
  • PC. Llista relacionada amb el món del PC.
  • Publicitat. Llista per fer publicitat comercial o no del que es vulgui.