Si tens algun problema per llegir aquest correu, pots veure'l en línia a: https://www.tinet.cat/aquest-sant-jordi-tindras-una-obsessio
 
Diputació de Tarragona
BUTLLETÍ TINETAIRE
20.04.2018
 
  
 
Descarrega't gratis el darrer llibre del Premi TINETlínia menú

Aquest Sant Jordi tindràs una obsessió...

Un any més TINET t'ofereix gratuïtament l'edició digital, en format PDF i ePUB, del darrer llibre del Premi de narrativa curta per Internet. Es tracta d'Obsessió i altres contes, que recull el conte guanyador, escrit per Amanda Bassa, i una selecció dels millors relats presentats en la vintena edició, en el marc dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2016-2017.

 

Concurs

Retrata el teu Sant Jordi i participa en la nova edició del concurs d'Instagram de la Diputació

La Diputació de Tarragona torna a organitzar enguany el concurs fotogràfic #SantJordiDipta a la xarxa social Instagram. L'objectiu d'aquest certamen és que els participants comparteixin les imatges de la celebració de la Diada de Sant Jordi i les diferents maneres de viure-la al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

 

Serveis

El portal web de TINET és ara més segur

L’accés al web principal de TINET passa a realitzar-se a través d’una connexió segura (https://) que xifra i protegeix la informació que s’envia entre l’ordinador de l’usuari i el servidor de TINET.

Ajuda

Has actualitzat el sistema operatiu del teu iPhone o iPad i el correu t'ha deixat de funcionar?

Alguns usuaris estan experimentant problemes amb el seu correu electrònic configurat en alguns dispositius mòbils de la marca Apple. Si és el teu cas, t'expliquem com solucionar-ho.