#TINET20anys

Benvinguts al Mur #TINET20anys. Aquest és un espai interactiu i obert a la vostra participació per a commemorar el 20è aniversari de la Xarxa Ciutadana de les comarques de Tarragona. Us convidem a penjar els vostres missatges i a compartir aquest lloc a les xarxes socials per a recordar, celebrar i reconstruir plegats aquesta història col·lectiva: dues dècades d’Internet a casa nostra, 20 anys de TINET. Per a fer-ho no cal registrar-se, ni donar-se d'alta a cap servei.

Som-hi, ja podeu omplir el mur amb els vostres missatges!
 

 Com penjar missatges Normes de participació Sobre els 20 anys de TINET
 

Tuve la suerte de participar en la experiencia que supuso Tinet desde sus inicios en una sociedad que todavía no acababa de entender qué era eso de Internet.Pudimos demostrar al resto del pais que Internet no era solo un invento para frikis,y que los ordenadores,lejos de aislar a los humanos permitían crear unos vínculos que la sociedad todavía desconocía. Fue un honor poder formar parte de esto.

comment_xarxes: 

Hace 20 años los pioneros de la informática decían "He reservado un dominio en Internet"

sentíamos admiración por alguien tan avanzado. Pero Tinet nos dió a todos la oportunidad de entrar en el grupo de los avanzados y me sentí importante.

Felicidades y a seguir avanzando, aunque importantes ya lo somos desde hace 20 años

comment_xarxes: 

  UNA GRAN FEINA AL SERVEI DELS CIUTADANS/ES, CAMINEM A LA RECERCA DEL 21.

comment_xarxes: 

Elegías nombre para el correo en una caseta de la Rambla Nova: nombre solo no, ¿tres iniciales?... buenooo, vale wink

Te daban un disquete y a "pelearte" con el Widows 3.11, el WinShocket, el Netscape, el Eudora.y un modem del curro... a las cuatro de la mañana lo conseguí laugh

Aún recuerdo esa sensación de "viajar" por todo el mundo tan solo pulsando unas teclas

IheartTINET

comment_xarxes: 

Moltes gràcies pel bon servei durant 20 anys!

Som una espècie en perill d'extinció els que encara no hem sucumbit amb Google i d'altres monstres!

comment_xarxes: 

.........i moltes gràcies per tot el que ens heu ajudat i continueu fent. La bona feina no te' FRONTERES!!!!!!!!

comment_xarxes: 

Cette devise de la Belgique est celle qui préside à la destinée de tous les Tinétaires et de tous les utilisateurs du net. Même si la majorité ne s'en rend pas compte tous ces utilisateurs représente un puissant lobby qui dans beaucoup de situations influence le destin des autres. VIVE TINET ET VIVE L'UNION.

comment_xarxes: 

Encara recordo la meva primera connexió, amb un mòdem de 14.400 que quan començava a connectar, amb el famós "trumpet" feia un soroll semblant a estar matant a un porquet i el programa de correu "Eudora".Que enviaves un e-mail i al moment estava a l'altra banda del món, no podies deixar de al·lucinar.

Gràcies pel vostre esforç.

comment_xarxes: 

En esos años andaba loco por conectarme a una BBS, buscaba algo baratito (ese primer modem de 7200 bps, me costó varios miles de pts) cuando alguien me dijo que una gente de la Universidad Rovira i Virgili estaban conectando tarragonins a Internet en unos stands montados en la Rambla Nova... así empezó para mí aquella apasionante revolución que los gurús comparaban a la imprenta de Gutenberg. 

comment_xarxes: 

Encara utilitzo el correu de Tinet, que va ser el primer que vaig tenir. Recordo que me va fer una sensació d'emoció poder enviar-me correus amb la meva filla que estava estudiant a Barcelona. Ja fa 16 anys...

Felicitats!

comment_xarxes: 

Doncs jo recordo especialment els meus primers passos en la creació de pàgines web! Va ser amb TINET i el seu espai web gratuït que vaig endinsar-me dins d'aquest món que, encara avui, em fascina!

 

comment_xarxes: 

Aquest és un aniversari de tothom. Entitats, particulars, emprenedors... ens hem esforçat per aprendre i incorporar-nos a la societat de la informació i  treure'n un profit personal i col·lectiu. Enhorabona tinetaires!

Recordo amb carinyo la TINETjornadade 2009 en què el cuiner Txàber Allué ens va fer posar els davantals wink

comment_xarxes: 

NEW

Els fitxers han de ser de menys de 100 KB.
Tipus de fitxers permesos: png gif jpg jpeg.
Els fitxers han de ser de menys de 1 MB.
Tipus de fitxers permesos: png gif jpg jpeg.

Note

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <i> <div> <section> <article> <p> <h1> <h2> <h3> <h5> <h6> <style> <span><img><iframe>

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades facilitades s’incorporaran al fitxer corresponent responsabilitat de la Diputació de Tarragona, amb domicili al Passeig de Sant Antoni, núm. 100, de Tarragona. La finalitat de la recollida i del tractament de les dades és gestionar la vostra relació amb la Diputació de Tarragona. Com a persona interessada podeu accedir al fitxer i exercir, en qualsevol moment, els vostres drets d'accés, de rectificació, de cancel·lació i d'oposició dirigint un escrit a la Diputació de Tarragona (a l'adreça postal assenyalada) o enviant un correu electrònic a l'adreça protecciodedades@dipta.cat.
CAPTCHA
Per comprovar que ets una persona i evitar l’enviament de correu automatitzat, preguem completis aquest codi xifrat.