Analitzaran a Vila-seca els usos de les noves tecnologies en matèria de turisme

22.09.2014

El 25 de setembre a les 10 hores se celebra, a l'Aula Magna de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV al Campus Vila-seca, el seminari Turisme i noves tecnologies, cap a on anem? Idees, tendències, camins i oportunitats, organitzat per la Universitat Rovira i Virgili, la Federació Empresarial d''Hostaleria de la província de Tarragona i el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, amb la col·laboració d’Inspiraproject, Siteminder i Itglas.

L'objectiu és analitzar les darreres tendències de venda en el sector turístic generades per les oportunitats i eines de comercialització que ofereixen les noves tecnologies.

Després de la presentació del seminari per part de Salvador Anton, director científic del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, tindran lloc tres ponències en les que es tractarà 'Com orientar la meva estratègia a internet per connectar amb el nou turista', a càrrec d'Agustí López, director general d'Inspiraproject; 'Distribució online', a càrrec de Paul Hastewell, business development manager a Siteminder; i 'Tecnologies portables i Google glass al turisme', càrrec de Jordi Boza, CEO a Itglas.

La jornada és gratuïta però cal confirmar l'assistència a l'enllaç de la butlleta informativa i d'inscripció en aquest enllaç, indicant nom i cognoms, DNI i empresa/entitat a la qual es representa.

Programa i inscripcions

Per a més informació a l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda: ahotels@costa-daurada.com o 977 38 50 57